Gigi Becali își face partid. Iată cum se va numi

247
2
Gigi Becali își face partid. Iată cum se va numi - gigi-1449407799.jpg
Gigi Becali își face partid. Va discuta cu Patriarhul Daniel și-și va face partidul "Familia Ortodoxă", spune el, revolvat că Guvernul Dacian Cioloș dă zero lei BOR în 2016.

Gigi Becali își face partid. Va discuta cu Patriarhul Daniel și-și va face partidul "Familia Ortodoxă", spune el, revolvat că Guvernul Dacian Cioloș dă zero lei BOR în 2016.

"Zero la Biserică, nu? Bine, o să vedem ce o să poată să facă. Că dacă e așa, o să facem noi un partid din oamenii Bisericii, o să merg să vorbesc cu Patriarhul Daniel să dea binecuvântare în BOR să aibă să candideze și preoții și înalții ierarhi și facem un partid al Bisericii și îmbisericim România și punem înalți ierarhi în Parlament, senatori și deputați, și preoții primari prin comune. Și câștigăm alegerile și prima dacă dăm bani la biserică și după aia celelalte. Prima dată la Biserică. O să vedeți că o să facem, râdeți, dar o să facem așa în 2016. 'Familia Ortodoxă', așa se va numi. Așa și este, mă, că se face acum, dar nu vreau eu să zic", a spus Gigi Becali după ce a ieșit de la slujba de la Biserică, scrie dcnews.ro.

Comentează știrea

Cristi
6 decembrie 2015
Zau ?

Babuinul asta de Becali , chiar isi inchipuie ca tara asta este proasta . Adica , va urma indemnurilor unor hoti si corupti precum Daniel , Teoctist , Teodosie , Laurentiu Streza si altor mocofani in sutana , interesati doar de afaceri oneroase ... La bulau , ba ratatilor !

sibnet
7 decembrie 2015
activitate acasa pe calculator

In sfarsit, ai gasit o afacere online excelenta, un sistem care te conduce pas cu pas pe drumul bunastarii! Ai acum o afacere online la cheie, pregatita cu tot ceea ce iti trebuie! Ai nevoie doar de calculator si conexiune la internet! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3108 secunde