€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Gică Popescu, consilier al premierului Mihai Tudose

Ştire online publicată Vineri, 12 Ianuarie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Premierul Mihai Tudose a anunțat că fostul internațional Gică Popescu a devenit consilierul său, urmând să se ocupe de pregătirile necesare meciurilor pe care România le va organiza în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020.

„În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane”, a declarat Mihai Tudose, adăugând că riscăm să ne facem de râs dacă nu reușim organizarea acestui eveniment.

El a spus că a discutat cu vicepremierul Marcel Ciolacu și au ajuns la concluzia că este necesar un specialist care să se ocupe de tot ceea ce implică un astfel de eveniment, printre criteriile luate în calcul fiind și acela conform căruia ar trebui să fie persoane cunoscute de UEFA și care să fie la rândul lor familiarizate cu instituția.

„Am găsit niște oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat premierul.

El a spus că la discuția inițială, Gică Popescu a venit însoțit de Gică Hagi și a precizat că este convins că și acesta va da o mână de ajutor.

România a primit în 2014 dreptul de a organiza pe Arena Națională trei meciuri din cadrul fazei grupelor CE din 2020 și o partidă din optimile de finală. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6264 secunde