Gheorghiță Corbu, posibil candidat la CJC din partea PDL

378
Gheorghiță Corbu, posibil candidat la CJC din partea PDL - gheorghitacorbu1-1335194871.jpg

Articole de la același autor

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile din data de 10 iunie este 1 Mai. Deși în mod normal, democrat liberalii constănțeni ar fi trebuit deja să aibă un candidat pentru Consiliul Județean Constanța, lucrurile nu stau chiar așa și încă "se lucrează".

După ce au fost vehiculate numele actualului prefect Claudiu Iorga Palaz, al actualului consilier județean Adrian Gheorghiță, a subsecretarului de stat Dumitru Nancu care este și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Implementarea Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, acum a apărut și cel al lui Gheorghiță Corbu.

"În urmă cu ceva timp, președintele Gigi Chiru mi-a făcut propunerea de a candida pentru pentru Consiliul Județean Constanța. L-am rugat să mă lase vreo două zile să mă gândesc, pentru a avea timp să iau cea mai bună decizie. Ieri i-am dat un răspuns pozitiv, ceea ce presupune că sunt de acord cu propunerea lui", a declarat Gheorghiță Corbu pentru "Cuget Liber".

La rândul lui, Christian Gigi Chiru a spus că îl încântă răspunsul primit de la Gheorghiță Corbu dar decizia finală în privința candidatului pentru CJC va fi luată peste două zile.

"Nu s-a stabilit nimic definitiv. În următoarele două zile vom lua o decizie finală în privința candidaturii pentru Consiliul Județean Constanța. S-a stabilit acest termen, tocmai pentru ca să fie timp suficient ca și alți posibili doritori pentru această funcție să aibă timp să-și exprime punctul de vedere", a declarat Chiru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde