Gheorghe Dragomir: "Prezența mică la vot ne-a dezavantajat"

1574
19
Gheorghe Dragomir:
Președintele organizației județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, s-a declarat dezamăgit de participarea redusă a con-stănțenilor la vot, fapt ce a dezavantajat net formațiunea liberală.


"Eu unul nu pot fi foarte mulțumit de rezultatul alegerilor. Și în cele mai pesimiste gânduri prognozam cel puțin 32 de primării câștigate, dar vom câștiga undeva la 28, 29 de primării. Este adevărat că sunt localități unde am pierdut la o diferență de câteva voturi, că oricând balanța se putea înclina invers, dar acesta este deznodământul final. Este clar că prezența la vot foarte mică ne-a dezavantajat foarte mult. Dacă am fi avut o prezență de 50% pe municipiul Constanța, astăzi PNL ar fi câștigat Primăria. Însă, per ansamblu, la Consiliul Județean Constanța, cred că suntem pe lângă PSD, însă date certe vom avea astăzi", ne-a declarat Gheorghe Dragomir. 


Liderul PNL s-a arătat încântat de victoriile obținute de PNL în alegerea primarului la Eforie, Lumina, Independența, Negru Vodă sau Cobadin, exprimându-și totodată dezamăgirea pentru faptul că s-au pierdut primăriile Lumina, Băneasa și Dobromir.


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Black
6 iunie 2016
Prezența ...

Nu prezența mică la vot v-a dezavantajat, boule, ci chiar prezența în campanie a unora ca tine și a altora asemeni ție. Vergil Chițac a pierdut pe mâna voastră proștilor, prezența voastră i-a diluat la maximum șansele. Ce mesaj de schimbare să transmită el având alături în campanie pe cei care în ultimii ani au fraternizat cu Mazăre, Făgădău & Co.? Nea Vergile ... te-au mâncat de viu chiar ai tăi, asta e! Oricum, dacă tot ești președinte la PNL local, pune mâna și fă-ți curățenie rapid în ogradă, scapă de căpușe (să nu fii surprins să-i vezi cum migrează la PSD/UNPR/ALDE) și ia-ți colegi de partid tineri, consilieri tineri, organizează-ți opoziția bazat pe cei cărora chiar le pasă de orașul ăsta. Vax!

constantean
6 iunie 2016
bLackuleee nici acum nu stii de ce ai PIERDUT....

...Mafia PDL ista care a capusat Partidul Liberal este singurul VINOVAT...Uite ce sa intamplat in Capitala si o sa intelegi...Fanaticule...

Demisia, demisia!!!!!??
6 iunie 2016
Demisia, demisia !!!!!!!!!!

Pai ce ai facut tu nenorocitule ca sa nu fie prezenta mica la vot ? La cate universitati si facultati ai fost tu sa convingi tinerii sa mearga sa voteze, cate apeluri si ce mobilizare pt vot ai facut tu umflatule nepasator? Ai distrus partidul, ciolanistilor nesatui

MIHAI
6 iunie 2016
REZULTAT ASTEPTAT

Rezultatul alegerilor - ne referim la Constanta si Bucuresti - demonstreaza ca PNL nu mai exista . A disparut din momentul in care s-au asociat cu PSD in USL . Situatia s-a agravat cand PNL s-a cuplat cu PDL . Daca adaugam faptul ca in alegerile locale , toti candidatii care fura cu dreapta , au demonstrat doar orgolii si lipsa de realism politic . victoria lui Fagadau este fireasca si asigura pesedeului o viata lunga , datorita in primul rand tot liberalilor . Este necesar ca PNL sa inteleaga ( greu de crezut ) ca se impune de urgenta alungarea de la conducerea partidului a celor care au batjocorit si lichidat PNL . Ne referim la Blaga si Gorghiu , la Hasotti , Dragomir si Manea . Disparitia acestora va duce si la disparitia celor care i-au sprijinit .Dl Chitac a obtinut un scor neasteptatde bun si daca era sprijinit de secatura de Palaz si ceilalti pigmei carieristi si orgoliosi ar fi castigat primaria , dar ar fi fost pacat , cei vinovati de actuala situatie a PNL si-ar fi atribuit toate meritele . Dle Chitac , puteti intra in istoria politica a Constantei daca veti cere eliminarea celor pomeniti mai sus si in mod sigur veti fi sprijinit de majoritatea membrilor si simpatizantilor PNL . Doar asa vor disparea disensiunile si lipsa de unitate dintre fostul PNL si fostul PDL . Constanta ar avea doar de castigat daca vor fi eliminati si altii , ca de ex .Palaz , Chiru , si toti cei care ajunsi la conducerea unor formatii politice n-au facut decat rau.

Palaz
6 iunie 2016
La puscarie cu penalii astia !

Dăți demisia băi hahalera comunistă ,o luati în gură ca la casa de cultură și tot nu va învătati minte , trebuie să vă duceți dracului toti cei care conduceti partidul la ora actuală si sa vină oameni tineri care nu au avut de a face cu sistemul corupt si ineficient al PNL-ului de până acum !

admirator
6 iunie 2016
ce de-a mai comenturi!

Daca va uitati la procentele castigate de principalii candidati si locurile in Consiliul local, veti observa ca dreapta are mai multe voturi! Deci, PSD a fost infrint, dar Fagadau a castigat. De ce? Nu datorita absenteismului ci datorita legii de merda ce da castig de cauza celui cu mai multe voturi intr-un singur tur. Si datorita faptului ca liderii dreptei (si Constanta si Bucuresti) nu au reusit sa treaca peste orgolii si sa renunte in favoarea celui mai bine plasat in sondaje. Nu electoratul e de vina, ci liderii: au votat o lege maronie, refuza sa se retraga si sa se inteleaga. Toti liderii dreptei ar trebui sa fie trecuti in rezerva! Si aici si la Bucuresti! Se pare ca avem o dictatura mascata...

admirator
6 iunie 2016
oricum, alesii sa nu uite:

Codruta vegheaza!

Isis
6 iunie 2016
Demisia

Nea tov-ule, cata-ti un loc in campia muncii si lasa-i pe alti mai competenti in fata. Esti expirat si tu si aia de pelanga tine. Cara-te ca te-ai imbogatit suficient si tu si ceilalti (lupu, ciutureanu, hasoti &CO) N-aveti nimic cu politica, doar cu imbogatirea. Incompetenti

alegatoru]
6 iunie 2016
altu e vinovat

cum naiba se face ma ca mereu altu e vinovat, mai putin voi!

constantean
6 iunie 2016
Basismul pnl ...list...A murit!

Sant...Fericit....si ma simt ...Bine. ...Scopul in viata...mi - lam atins..PNL- PDL...LA ..Puscarieee

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.3006 secunde