Gheorghe Donțu s-a întors în PSD. "Am fost în exil 11 ani"

587
2

Articole de la același autor

Conducerea Organizației PSD Constanța a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că Gheorghe Donțu, șeful Partidului Ecologist din România, filiala Constanța, a trecut cu 700 de membri la PSD. "Am fost în exil 11 ani și m-am retras sub umbrela eco-logistă. M-am întors acasă! Vă promit că niciun metru pătrat de spațiu verde nu va mai fi defrișat", a declarat Gheorghe Donțu, care va ocupa funcția de vicepreședinte în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD. 


Donțu se întoarce acasă, după o absență de 11 ani. Viceprimar al municipiului Constanța în perioada 2003 - 2004, Donțu a demisionat din PSD odată cu renunțarea la fotoliul de viceprimar în urmă cu 11 ani. 


La acea vreme, Gheorghe Donțu a ocupat funcția de șef al organizației municipale. Din 2007 a revenit pe scena politică în calitate de lider al PER Constanța. Tot în cadrul conferinței de presă de ieri, conducerea partidului a anunțat că Cristian Darie a renunțat la funcția de trezorier al PSD Constanța. El rămâne în continuare membru de partid și vicepreședinte. 


Nicu Ștefan este numele vehiculat pentru funcția de trezorier, iar un comitet format din șapte membri se va ocupa acum de finanțele partidului lui Dragnea de la Constanța.


Comentează știrea

Au rezolvat-o si pe asta
24 octombrie 2015
Dontu,ca o vesta antiglont

Constructiile abuzive ridicate in parcuri,chiar de Fagadau,in fata blocurilor noastre,distrugerea spatiilor verzi,mizeria,balariile,maracinii din parcuri sunt un fel de "gloante" ale constantenilor care in 2016 vor desfiinta administratia iresponsabila aflata sub umbreala clanului pesedist constantean. Fagadau s-a gandit la pericolul care-l pandeste din boscheti si a gasit o rezolvare:la adus in PSD pe vestitul ecologist Gheorghe Dontu,omul care prinde "gloante" in dinti.Gheorghe Dontu promite ca niciun metru patrat de spatiu verde nu va mai fi defrisat,si noi trebuie sa-l credem ca este ecologist.Dontu nu a venit singur,el are o clica de 700 de pitici.Dontu si cei 700 de pitici ecologisti,niste nimicuri, nu au scos pana azi nicio vorba despre distrugerea spatiilor verzi.Brusc,in anul preelectoral Dontu si piticii lui si-au recapatat glasul.Aveti o problema cu spatiile verzi ? Vine Dontu de la pesede,ca doar a promis.Sictir necunoscutule,nimicule ! Esti un zero absolut.

Pavel Petre Petre
24 octombrie 2015
Nea Gica , fost contra ...

Nea Gica si-a ros pingelele defiland , atatia ani , prin fata sediului PSD . Acum a intrat . Mirosea a ciolan afumat , iar din manifestarile lui Felix Stroici , ca s-a mancat si fasole tare ...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE ÎN PSD CONSTANȚA!
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PSD Constanța  va merge pe mâna lui Dragnea
Pagina a fost generata in 0.6457 secunde