Gelil Eserghep, încă un mandat la conducerea UDTTMR. Ersun Anefi, candidat la Camera Deputaților

1249
10

Articole de la același autor

Reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) s-au reunit, sâmbătă, de la ora 15.00,

la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde au participat la lucrările Congresului UDTTMR. La eveniment, au participat 390 de delegați, membri ai filialelor UDTTMR.

Pe ordinea de zi a Congresului UDTTMR, s-au aflat opt acțiuni. Astfel, a fost prezentat raportul de activitate al președintelui UDTTMR, Gelil Eserghep, ales în funcție în 2012, și raportul de activitate al deputatului UDTTMR Varol Amet. Întâlnirea a continuat cu prezentarea raportului de activitate a Comisiei de Cenzori, raportul de activitate privind bugetul de venituri și cheltuieli și bilanțul contabil al Consiliului Reprezentanților. Totodată, în cadrul evenimentului s-a ales președintele UDTTMR, dar, cum a existat doar un singur candidat, respectiv, actualul președinte Gelil Eserghep, totul a decurs foarte rapid. Mulțumiți de activitatea liderului lor, tătarii i-au încredințat fără probleme un nou mandat pentru a continua proiectele începute în cadrul uniunii. Mai exact, Gelil Eserghep a obținut 384 de voturi "pentru", patru voturi "împotrivă" și două abțineri, una dintre abțineri fiind chiar a lui.

"Pe viitor, trebuie să ne concentrăm, avem un proiect foarte important pentru alegerile locale din anul acesta, este pentru prima dată când uniunea va intra prin forțe proprii. După aceea, vreau să facem o editură, vreau în același timp să accesăm alte fonduri europene, avem deja o experiență pozitivă, avem pregătirea necesară, oameni pregătiți. Deci, încercăm pe cât posibil să întărim cât mai mult uniunea. Vorbesc la plural, pentru că nu sunt singur și nu am fost nici până acum singur, nu-s doar meritele mele, sunt meritele tuturor. Am o echipă foarte mare, foarte puternică, formată din oameni capabili, trecuți prin toate treburile și am încredere că alături de ei o să duc cu bine o parte din acestea, sperăm că pe toate, dar măcar o parte din aceste obiective. Sunt un om mai ambițios de felul meu", a declarat Gelil Eserghep, care le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în el și l-au ales pentru încă un mandat.

v v v

În schimb, alegerea candidatului UDTTMR care să facă parte din Parlamentul României la mandatul din decembrie 2016 a creat ceva emoții. Practic, pentru această funcție s-au înscris doi candidați: actualul deputat Varol Amet și subprefectul județului Constanța, Ersun Anefi. În urma votului, Varol Amet a obținut doar cinci voturi, iar Ersun Anefi a luat 387 voturi. Drept urmare, la alegerile din toamnă, Ersun Anefi va fi candidatul UDTTMR pentru Camera Deputaților.

De asemenea, în cadrul Congresului a avut loc alegerea Comisiei de Cenzori, compusă din trei membri activi și trei membri supleanți. 

Comentează știrea

ismail
11 ianuarie 2016
udttmr

Cel mai bun presedinte care l-a avut uniunea ! Ne mindrim cu dumneavoastra ! Felicitari domnule gelil eserghep !

qqqq
11 ianuarie 2016
Mai Ismail

Ce presedinte a fost acest fost puscariasi ,a te-a plimbat prin mai multe locuri ,bravo tie dle 2 penibil iertati de statul romani .

ath
11 ianuarie 2016
Felicitari.Avem nevoie de voi

Imi doresc sa am vecini tatari.Jos palaria ! Un neam ales.Implicati-va mai mult in alegerile locale.Fiti independenti,renuntati la servilism politic si vremelnic.Iubiti-va tara unde v-ati nascut.Ati fost alaturi de noi in istoria comuna din ultimii 138 de ani.La un loc suntem o un model de convietuire pentru intreaga Europa.Implicati-va mai mult in traditiile locului,in istoria locului si specificul local.Aveti grija de comunitatile de tatari saraci din sudul Dobrogei.Prosperitatea voastra este si a noastra.Romanii care vizitau Constanta la sfarsitul sec.XIX si inceputul sec.XX erau fascinati de "Micul Orient" romanesc.Aveti mari sanse in turismul cultural si istoric.Respect ! Sa va dea Cel de Sus viata lunga !

Simona
11 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

Alegator
11 ianuarie 2016
Ce a ajuns udttmr?

Presedintele dictator e mafiot, are 3 dosare penale pe rol, condamnat definitiv intr-un dosar penal. Presedintele Tuzla judacat intr-un dosar penal, sigur va fi condamnat. Presedintele Eforie, condamnat penal. Presedintele Kogalniceanu insurat cu romanca. Propunerea de deputat, un analfabet, fost angajat garda financiara, spagar notoriu, cunoscut pentru cum ii ardea pe tatari, nasul fetei lui eserghep, a picat toate concursurile pe care le-a dat in viata lui, s trecut doar ce a putut cumpara tata anefi si unchiul anefi de la sevda. Banii statului roman se duc pe cumpararea votutilor celor care ridica mana la ce zice gelil. Si la metropolitan, care pierde traseu dupa traseu in favoarea transevren, noroc cu banii de la buget platit de noi. DNA, PANA CAND il lasat pe eserghep sa fure?

zeinel
12 ianuarie 2016
Ilegalitati pe banii statului roman, nepotisme, conflicte de interese la tatari! PANA CAND?

Cum voalat, ca stie toata lumea ca nepotismul e in floare la Udttmr. Trebuie ori sa fii ruda cu Gelil ori sa te culci cu el ca Nida ca sa intrii in gasca. Presedintele-mafiot-dictator e judecat in 3 dosare penale si condamnat definitiv intr-un dosar, deci nu poate fi presedinte conform statutului. Fostul subprefect, condamnat penal si el, e cumnatul lui Gelil fratele nevestei, actualul subprefect si candidat la deputat este nasul fetei. Fata mare este angajata uniunii cu salariul 2000 roni lunar, ginerele are contracte cu uniunea, firma presedintelui deconteaza mai toti banii uniunii. DNA se aude?

tatar
12 ianuarie 2016
Rusine, tatari, ce ati fost si ce ati ajuns!!

Asta e sustinut cu bani grei de tasu' Anefi Eden un corupt betiv vesnic angajat ANAF si de Anefi patronul Sevda care e unchiul sau. Rusinea asta o sa ne reprezinte in Parlament? Asta are si un retard mintal sa-l vedeti cum vorbeste. Sper ca tatarii nostrii sa nu voteze o asa rusine de om.

dogan iusuf
12 ianuarie 2016
anti-democratie

cum poti sa vorbesti de democratie cand exista un singur candidat la functia de Presedinte al UDTTMR?Si acesta numeste in toate functiile pe cine vrea el.Acuma il vrea ca deputat pe unu'Anefi.Aici trebuie lamurite oarecum lucrurile.Ca-n toata tara exista clanuri de mafioti care invart banu'si pe politicieni.La noi sunt 3 clanuri:Al colonelului de securitate Kenan Mustafa,colonel pe bune,cel al acestor Anefi,unul din ei si el ofiter de securitate pe bune,tot din acelasi clan face parte Anefi ,omu'lui Pacepa,la defectarea acestuia in 1978 s-a intors din Turcia ramburs,unde fusese trimis ca agent anti-Nato decatre Pacepa si fusese gasit pe lista acestuia de catre autoritatile turce.Al 3-lea clan se pare ca-si are radacinile in Medgidia,pe toti astia ii gasesti de cca 26 ani in fruntea bucatelor.Bineinteles ca trebuie o schimbare radical,asta trebuie s-o faceti voi,tineretul tatar si,repede !!Viermii lucreaza,ei nu obosesc niciodata,cititi mai sus si ce a scris Florina.

Răspuns la: Ce a ajuns udttmr?
Adăugat de : Alegator, 11 ianuarie 2016
Presedintele dictator e mafiot, are 3 dosare penale pe rol, condamnat definitiv intr-un dosar penal. Presedintele Tuzla judacat intr-un dosar penal...
Veli
12 ianuarie 2016
PENALII TATARI la conducere

Cu tot respectul , in statutul uniunii nu se specifica cumva cine poate si cine nu poate candida la alegeri ? Cumva tatarii sunt mai presus de lege ? Un condamnat definitiv poate candida ? Oare tatarii sunt pe felie cu psd-ul ? Au luat modelul Dragnea ? Cam multi penali in aceea gasca de tatari lacomi ? E un puscarias la Valul Traian , un condamnat definitiv la Constanta , un cercetat penal la Agigea . Apropo de milionul de euro ( pe an ) oferit de noi , contribuabili , cetateni acestei tari se duce doar la cei 420 de alegatori ? Cumva metropolitanul nu este in conflict de interese prestand servici fara licitatie pentru uniune ? Pacat de aceea natie de odinioara. Am multi prieteni intelectuali care nici in ruptul capului nu vor sa se afundenin mocirla uniunii. Multi au parasit uniunea cu un gust amar.

Aledin
12 ianuarie 2016
Fapte PENALE la UDTTMR

Eserghep este un presedinte PENAL care este INVALID conform statutului !!!! Banii dati de statul roman tuturor tatarilor sunt deturnati in interesul personal al presedintelui si al familiei lui. 1.Fata lui este in acte consilierul deputatului si ia lunar salariu de la statul roman. 2. Nasul fetei lui este subprefect si ia salariu de la statul roman. 3. Firma presedintelui este singura firma de transport cu care lucreaza uniunea tatara. Mai exista si alte de transport puternice controlate de tatari. 4. Ginerele presedintelui este in CR, forul de conducere al uniunii, si face cele mai profitabile afaceri cu uniunea. 5. Mama, tatal, nasterea nepoatei presedintelui sunt serbate festiv in cadrul uniunii din fondurile statului roman. 6. Vicepresdintii uniunii au si ei dosare penale. Un vicepresedinte este proprietarul unui restaurant unde se fac toate petrecerile pe banii statului roman. 7. Sotia vicepresdinteluo nogai ia salariu din proiectele europene ale uniunii. 8. Cumnatul presedintelui este fost subprefect penal si el cu salariu de la statul roman si din proiectele europene ale uniunii. 9. Membrii cr care voteaza cum le cere presedintele penal promesc drept mita electorala excursii gratuite pentru ei si familiile lor. 10. Desi banii statului roman sunt pentru promovarea tatarismului ei se cheltuie pe excursii de recompensare a acolitilor presedintelui penal. 11. Si cate si mai cate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7292 secunde