Galerie FOTO / Zilele comunei, serbate la Mircea Vodă cu cântec, joc și voie bună

550

Articole de la același autor

Locuitorii din comuna Mircea Vodă și nu numai s-au distrat pe cinste, sâmbătă, la serbarea câmpenească prilejuită de organizarea Zilei comunei Mircea Vodă, manifestarea din acest an fiind una aniversară deoarece evenimentul a ajuns la cea de-a zecea ediție. Organizată ca la carte de primarul Dumitru Dedu și aleșii locali, oamenii au încins grătarele pe care au sfârâit micii și fripturile completate din plin cu bere sau vin, iar cei mici s-au distrat în locul special amenajat pentru ei cu leagăne.

Momentele artistice pregătite de organizatori au fost atent alese, astfel încât să acopere o gamă cât mai largă și variată de preferințe. Drept urmare, pe scenă au urcat Taraful "Nicu Spătaru", Alexandru Jidveianu, Iulia Pușchilă, Georgiana, Adi de la Vâlcea, Constantin Enceanu, Gelu Voicu alături de taraful său, și Aurel Moldoveanu.

"Am venit la această serbare câmpenească cu familia mea și alte două familii venite special de la Constanța. Această sărbătoare a devenit o tradiție, iar primarul nostru ne aduce în fiecare an fel și fel de surprize și pentru asta nu putem decât să-i mulțumim", a spus unul dintre localnicii participanți la eveniment.

În altă ordine de idei, la ceas aniversar, edilul Dumitru Dedu i-a premiat pe cei mai merituoși cetățeni ai comunității. Așa se face că au fost oferite premii elevilor de la cele două școli din comună cu cele mai bune rezultate la învățătură în anul școlar 2013 - 2014, dar și celor care au obținut rezultate deosebite la olimpiade. Și pentru că autoritățile locale pun preț pe activitățile sportive pe care le întreprind copiii și tinerii, premii au primit și membrii clubului de taekwondo care au obținut medalii la competițiile la care au participat în anii 2013 și 2014, cea mai bună echipă de fotbal, cel mai bun fotbalist, cea mai bună echipă de handbal - fete, dar și cea mai bună prac-ticantă a acestui sport și, nu în ultimul rând, alergătorii care s-au înscris la cros și au câștigat concursul.

Nu au fost uitați de autoritățile locale nici cei mai de seamă gospodari ai satelor care alcătuiesc comuna Mircea Vodă, fiind premiați cei cu cele 0mai frumoase gospodării. Totodată, șapte cupluri longevive au urcat pe scenă pentru a împărtăși secretele unei căsnicii de durată și pentru a fi răsplătite cu premii.

Serbarea câmpenească s-a încheiat după apusul soarelui cu o lansare de lampioane, dar și un frumos foc de artificii. Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea pe site-ul www.cugetliber.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Social : Unde petrec românii de Ziua Muncii
Pagina a fost generata in 0.2775 secunde