Galerie foto. Primarul interimar Decebal Făgădău a inaugurat parcarea supraetajată din Mamaia

1104

Articole de la același autor

Dacă până acum parcarea unui autoturism în stațiunea Mamaia în timpul sezonului estival era o adevărată aventură, începând din această vară, autoritățile publice locale speră ca situația să fie mai relaxantă, după ce, astăzi, a fost inaugurată cea mai mare parcare supraetajată din țară. Noua investiție se află în zona Cazino – Albatros și dispune de 394 de locuri.


"Nu a fost un proiect ușor însă mă bucur nespus că a fost dus la bun sfârșit, termenul final de execuție fiind luna iunie a acestui an. Fiind o investiție în centrul stațiunii Mamaia am avut de deviat multe rețele. Avem în plan încă două astfel de parcări în stațiunea Mamaia și alte cinci în Constanța. Radu Mazăre a avut o contribuție foarte mare la realizarea acestui proiect", a declarat viceprimarul cu atribuții de primar Decebal Făgădău.


Valoarea acestui proiect a fost de 14.290.094,79 lei, contribuția Uniunii Europene fiind de 11.475.221,24 lei, iar cea a beneficiarului –Primăria Constanța – de 294.180,90 lei. 


Parcarea din stațiunea Mamaia a fost gândită de același proiectant care a făcut schițele și pentru parcarea verde din zona Spitalului Județean Constanța, inaugurată în urmă cu patru ani.


În altă ordine de idei, noua parcaree supraetajată din stațiunea Mamaia va fi închisă și conservată pe timpul iernii, iar în perioada sezonului estival va fi deschisă și gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5989 secunde