Galerie foto. Cum a fost sărbătorită Ziua Națională, la Ovidiu

119

Articole de la același autor

Primăria Orașului Ovidiu a organizat, astăzi, o serie de evenimente dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Manifestările au început la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde în prezența primarului George Scupra, a consilierilor locali și a reprezentanților instituțiilor din orașul Ovidiu s-a oficiat slujba de sfințire a unui cozonac, realizat special pentru această sărbătoare, el cântărind aproximativ 82 kg.

Însoțiți de Fanfara Raja din Constanța și împreună cu toți cei prezenți la această slujbă, alaiul s-a deplasat pe platoul Centrului Cultural Elena Roizen.

În deschidere Fanfara Raja a ținut un recital de cântece dedicate Zilei Naționale, urmat apoi de cuvantul primarului, George Scupra, care a urat tuturor celor prezenți : ,, La mulți ani România și la mulți ani ovidieni. Vă urez să fim sănătoși, puternici, împăciuitori și mai buni unii cu alții’’, apoi i-a invitat pe toți la o horă în acordurile fanfarei.

Evenimentul a continuat printr-un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblurile din cadrul Centrului Cultural ,, Elena Roizen’’: Dobrogeanca și Armânamea.

Toți participanții la evenimentul de astăzi, aproximativ 700 de persoane, au fost înâmpinați cu mâncare tradițională românească oferită gratuit de Primăria Ovidiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3867 secunde