Gabriel Oprea: Vrem dialog pe Codul fiscal

76
Gabriel Oprea: Vrem dialog pe Codul fiscal - vremdialogoprea-1438860727.jpg

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a lansat astăzi o invitație la dialog tuturor partidelor parlamentare pentru a discuta Codul fiscal. 


''UNPR lansează o invitație la dialog pentru a obține o viziune comună asupra noului Cod fiscal. UNPR poate fi o punte între palate — Palatul Cotroceni, Palatul Victoria și acum și Palatul Parlamentului. Vom face tot posibilul să ieșim din logica conflictului politic, vom aduce la aceeași masă toate punctele de vedere pentru a obține cel mai bun rezultat pentru România și români. Decizia reprezintă o încercare de a obține cel mai bun rezultat. (...) Vom trimite o scrisoare tuturor partidelor (...) să armonizăm părerile, să obținem ce este mai bun pentru țara noastră. Sunt mai multe opinii, este important să ne întâlnim și, înainte de a da vot, să luăm în calcul tot ce spun specialiștii. Vrem dialog pe Codul fiscal'', a declarat liderul progresiștilor. 


El a precizat că, înainte de a lansa această invitație, a avut discuții informale cu toți liderii politici, inclusiv cu cei de la PNL, iar scrisoarea UNPR adresată partidelor politice va fi trimisă vineri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7198 secunde