€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Gabriel Oprea: „România se află pe un drum greșit“

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat, recent, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania, ca parte a acțiunilor întreprinse de conducerea partidului în vederea reorganizării structurilor.

„Președintele UNPR a declarat că România se află pe un drum greșit și că este mare nevoie de consens politic, de solidaritate și de unitate pentru susținerea și promovarea imaginii țării noastre în Europa. În acest context, Gabriel Oprea a făcut referire la reprezentanții României în Parlamentul European care denigrează România, în loc să contribuie la promovarea și la creșterea imaginii acesteia“, se arată într-un comunicat remis de UNPR.


Gabriel Oprea le-a vorbit celor prezenți despre proiectele derulate de UNPR în perioada guvernării din care a făcut parte și despre acțiunile pe care partidul trebuie să le întreprindă pentru participarea la alegerile europarlamentare.

„Lucrăm la lista pentru europarlamentare, pe această listă se va regăsi cel puțin un maramureșean și vom propune oameni valoroși, care își iubesc țara și care să reprezinte România cu cinste în Parlamentul European“, a precizat președintele UNPR.

Liderul partidului a menționat că, în ultima perioadă, s-au înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, cei mai mulți dintre noii membri fiind militari și polițiști rezerviști. Gabriel Oprea a precizat că principala țintă a Uniunii Naționale pentru Progresul României este să obțină 10% la alegerile locale de anul viitor, precum și la cele parlamentare: „Ne propunem să avem o participare cât mai bună la alegerile locale din anul 2020 și, bineînțeles, să intrăm în Parlamentul României“.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3771 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7212 secunde