€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Gabi Stan ar putea părăsi fotoliul de viceprimar. Făgădău îl așteaptă la discuții

Ştire online publicată Vineri, 11 Decembrie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Viceprimarul Gabi Stan ar putea fi schimbat din funcția de viceprimar al Constanței, după ce, zilele trecute, procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu.


Mai mulți social-democrați au declarat, sub protecția anonimatului, că Stan a fost sfătuit prietenește să-și dea demisia din cauza problemelor penale, dar și din cauza faptului că este perceput ca „omul lui Mazăre” în interior, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Probabil, ca să aibă timp de gândire, Stan a intrat în concediu. Surse din PSD Constanța spun că este posibil ca acesta să-și dea singur demisia fără ca cineva să fie nevoit să-l schimbe forțat din funcție.


Liderul PSD Constanța, primarul interimar, Decebal Făgădău, a confirmat că viceprimarul Gabi Stan se află în concediu. Întrebat dacă s-a luat în calcul ca să i se ceară demisia, Făgădău a spus că cel mai bine este ca Stan să vină din concediu.
„Domnul Gabi Stan este, deocamdată, în concediu. Cred că la 1 decembrie a intrat în concediu. Aștept să vină și voi avea o discuție cu el pe această temă”, a spus Făgădău. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9514 secunde