Fundația "Solidaritatea Culturală Română - ARS XXI" marchează începutul primăverii

253
1
Fundația

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii Fundația "Solidaritatea Culturală Română - ARS XXI", alături de M.L.F.R.  vă invită să participați la evenimentul  "Un zâmbet, o floare, o rază de soare".

Vicepreședintele Asociației "Femeia Schimbă Lumea", Mariana Bolcheș, a declarat că acțiunea va avea loc joi, 5 Martie, de la ora 12.00, la C.I.A. Poarta Albă (azilul de bătrâni), iar la ora 13.30 la Spitalul Județean Constanța, secția obstetrica ginecologie și maternitate.

"La eveniment va participa și doamna Anca Nicolescu marea Doamnă a Masoneriei Feminine din România, vicepreședinte al Fundației SCR ARS XXI. Cu această ocazie, organizatorii vor oferi doamnelor flori și tradiționalul mărțișor, simbolul primăverii", a declarat Mariana Bolcheș.



Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Donație importantă a Fundației Smurd
Pagina a fost generata in 1.1296 secunde