Funcțiile de secretari generali ai PNL se unifică

108
1
Funcțiile de secretari generali ai PNL se unifică - pnlsigla-1449234847.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, va fi propus pentru funcția de secretar general al noului PNL în urma unificării funcțiilor de co-secretari generali deținute în prezent de Marian Petrache și Gheorghe Flutur, potrivit unor surse liberale. 


Unificarea funcțiilor de secretari ai PNL s-ar putea realiza la Consiliul Național al liberalilor, care va avea loc pe 11 decembrie. 
Marian Petrache și Gheorghe Flutur ar urma să fie propuși prim-vicepreședinți ai PNL. 


Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri că liberalii au decis că este necesară accelerarea fuziunii de la nivelul partidului, anunțând un posibil congres după alegerile locale de anul viitor. 


"O să avem președinți unici în toate structurile până la județ, cam în tot ce există în PNL. Până în primavară, când se vor depune listele cu candidaturi, vom avea președinți unici în persoana candidatului. (...) Luăm în calcul, și fiecare și-a spus punctul de vedere, încercăm să vedem cum putem să facem acest calendar. Încercăm o ajustare, o armonizare și o unificare și a altor poziții de conducere din PNL. La Consiliul Național sper să avem un punct de vedere și să putem să vi-l comunicăm. Nimeni nu a avut o voce distinctă de a majorității colegilor. A fost unanim hotărâtă ideea că e nevoie de accelerarea fuziunii și cu cât mai multe funcții se reunesc este cu atât mai bine. O conducere mult mai suplă este și mult mai eficientă", a afirmat Gorghiu, după ce a participat la ședința grupului senatorial al PNL. 


Comentează știrea

Cosmin
4 decembrie 2015
Cum sa faci bani online!

Cum sa faci bani online! Foarte multi oameni au citit deja acest exceptional curs online si GRATUIT in totalitate, care te invata simplu cum sa faci bani online! Primeste si tu un curs gratuit, conceput sa te invete pas cu pas si rapid cum sa faci bani online! Hotaraste-te cu seriozitate, apoi cere informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde