Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta

171
Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta - dobre-1555182492.jpg
Fostul purtător de cuvânt al PSD Adrian Marius Dobre, care în urmă cu un an a demisionat din acestă funcție, a plecat din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta. El își explică demisia într-un mesaj pe Facebook, în care spune că PSD a intrat "pe un drum fără întoarcere, un drum antieuropean, al extremei și al populismului". 


Victor Ponta a declarat pentru HotNews.ro că Adrian Marius Dobre s-a alăturat Pro România. 


El a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Adrian Dobre și de Corina Crețu. 


Adrian Marius Dobre apare și într-o fotografie postată de fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu, care anul trecut a fost exclus din PSD și a trecut la partidul lui Victor Ponta. 


Ulterior, fostul purtător de cuvânt al PSD a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce a luat acestă decizie.


Dobre amintește că a intrat în Partidul Social Democrat în 2010, la Consiliul Național al PSD, și a lucrat cu Adrian Năstase "până când a fost băgat la pușcarie în urma unui simulacru de proces".


"Cred în dreptate socială, în egalitate de șanse, dar cred în același timp și în valoarea adăugată a economiei libere, a inițiativei și a creativității. Și mai cred cu tărie că locul României este cu capul sus în Europa. Vreau că atunci când băieții mei mă vor întreba (în scurt timp) care au fost valorile în care am crezut și pe care le-am promovat să mă pot uită în ochii lor fără rușine, să le răspund că am fost de partea binelui și am făcut lucruri bune pentru România", spune fostul purtător de cuvânt al PSD.


El mai afirmă că PSD "a intrat pe un drum fără întoarcere - un drum antieuropean, al extremei și al populismului -, cu un discurs al urii, menit să divizeze și să antagonizeze clasele sociale".


"Dar social democrația nu este despre ură. Social democrația înseamnă incluziune, toleranță și bunăstare, șansa la viață și la dezvoltare personală. Am cumpănit îndelung și am luat o decizie importantă pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astăzi sunt ProRomania!", adaugă Dobre.


Adrian Marius Dobre a fost purtător de cuvânt al PSD timp de un an și câteva luni, el demisionând în aprilie 2018. El a fost și secretar de stat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0078 secunde