Fostul premier Victor Ponta va vota împotriva Guvernului Dăncilă

260
1
Fostul premier Victor Ponta va vota împotriva Guvernului Dăncilă - fostulpremierponta-1516634929.jpg

Articole recomandate

Deputatul Victor Ponta și-a anunțat, duminică, decizia de a vota în Parlament împotriva învestirii noului Guvern, condus de Viorica Dăncilă.

"Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat, acum voi vota împotrivă cu toată convingerea", a declarat Ponta la Antena 3.

El a adăugat că decizia sa de a vota împotrivă nu este determinată de calitățile sau defectele Vioricăi Dăncilă, ci de faptul că, în opinia sa, adevăratul premier va fi Liviu Dragnea.

"Va conduce Guvernul domnul Dragnea și trebuie să-și asume răspunderea, nu poate mereu prin altcineva. Eu cred că domnul Dragnea nu are educația politică și capacitatea intelectuală de a conduce o țară. Acum însă o conduce. Din punctul meu de vedere o conduce prost, motiv pentru care nu mai sunt membru în PSD și o să votez împotriva Guvernului Dragnea 3", a precizat Victor Ponta.

Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Căutați finanțare pentru a vă revigora activitățile fie pentru realizarea unui proiect, dacă aveți nevoie de finanțare din alte motive, fie doriți ceva. Suntem gata să acordăm finanțare oricărei persoane respectate de toți termenii și condițiile de rambursare.EMail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3545 secunde