Fostul liberal Daniel Olteanu s-a înscris în ALDE, cu o zi înaintea votului pe moțiunea de cenzură

172
Fostul liberal Daniel Olteanu s-a înscris în ALDE, cu o zi înaintea votului pe moțiunea de cenzură - 33163105179964822721007434901344-1530008007.jpg
Cu o zi înaintea votului pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, încă un deputat recent demisionar din PNL își anunță trecerea în tabăra Puterii. 


Deputatul Daniel Olteanu și-a anunțat marți înscrierea în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), la o lună de la demisia din calitatea de membru al Partidului Național Liberal.


"Am decis să mă alătur ALDE pentru că, după 22 ani de la semnarea adeziunii la PNL, este foarte greu să nu rămân liberal, alături de mulți dintre colegii cu care am traversat acești ani. Mă onorează faptul că domnul președinte Călin Popescu-Tăriceanu a considerat că subiectele și proiectele pe care le-am adus în spațiul public până acum, ca parlamentar, și mă refer în special la cele care privesc atenuarea discrepanțelor regionale cu sprijinul direct al statului, sunt solide și merită susținerea ALDE. E vorba despre inițiative pentru care vasluienii, al căror reprezentant sunt, au găsit prea puțină deschidere și înțelegere din partea guvernărilor anterioare, și care se referă la scăderea decalajelor între Vaslui și regiunile bogate, la ștergerea inechităților între Moldova și restul țării", a anunțat deputatul Daniel Olteanu într-un comunicat de presă.

Daniel Olteanu și-a anunțat demisia din PNL pe 23 mai, spunând că că gestul său este motivat de lipsa totală de reacție a conducerii centrale a partidului în legătură cu ceea ce numește "situația fără precedent din Organizația Județeană a PNL Vaslui, unde liderii actuali încearcă să se impună prin măsuri abuzive".

Daniel Olteanu declara că, de la alegerile parlamentare din decembrie 2016, liderii PNL de la centru nu au fost interesați să medieze tensiunile din Filiala Vaslui și nu au întreprins niciun demers pentru clarificarea lucrurilor, deși au avut solicitări repetate în acest sens, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.567 secunde