Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a lansat inițiativa civică "România 3.0"

292
1
Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir,  a lansat inițiativa civică

Articole de la același autor

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea inițiativei civice "România 3.0", sub deviza "Demnitate. Suveranitate. Dreptate".

"România este astăzi prizoniera unor structuri de putere ocultă, nelegitime, subordonate exclusiv unor interese străine poporului român. Mass media le-a numit statul paralel, eu le numesc și vi le prezint ca Securitatea 2.0., ca a doua formă pe care Securitatea a îmbrăcat-o după decembrie 1989. Astăzi începe o luptă între România și Securitatea 2.0. În final, numai una dintre părți va putea rămâne în picioare. Dacă Securitatea 2.0 câștigă și această putere ocultă infiltrată în instituțiile țării va câștiga, viitorul României va fi sumbru. Dacă Securitatea 2.0 pierde, românii au șansa de a-și recâștiga demnitatea, suveranitatea și de a avea parte de dreptate", a spus Dragomir, citat de Agerpres.

Daniel Dragomir a mai spus că este susținut în demersul său de foarte mulți cetățeni ai României, care aderă la ideile sale, dar și de către familie. În ce privește sursele de finanțare, el a arătat că se bazează pentru început pe resursele proprii și că urmează să lanseze un apel către toți cei care doresc să sprijine transparent această inițiativă.

În sigla inițiativei sunt reprezentate stilizat: barda lui Mihai Viteazul, sabia lui Ștefan cel Mare și sabia lui Constantin Brâncoveanu.

Daniel Dragomir a anunțat că manifestul poate fi citit pe site-ul www.romania30.ro, unde vor fi prezentate și activitățile pe care le va iniția în perioada următoare. De asemenea, până la finalul lunii ianuarie, prevederile platformei vor fi supuse consultării.

Comentează știrea

Acest puscariabil,Daniel Dragomir,
18 decembrie 2017
Si olița de noapte de pe sigla miscarii

PSD,partid aflat vremelnic la guvernare se crede partid-stat.Statul suntem noi,au spus toti pesedeii.Statul este PSD,pentru ca PSD este urmasul de drept al PCR-ului,fostul partid unic,fostul partid stat al Romaniei comuniste.De aici porneste toata lupta asta intre,vezi Doamne,unele "stucturi" ale intereselor straine si "poporul roman".Acest partid,PSD, care isi asuma si dreptul de a reprezenta interesul tuturor romanilor,recurge la manifestari extremist-nationaliste ca mijloace de convingere.De aici si asemanarea intre PSD si Partidul Comunist Roman si uneori intre PSD si Miscarea Legionara.(Sa ne aducem aminte si de uniforma militara ,basca lui Mazare si chemarile la lupta impotriva sefului de stat).Acest colonel la 40 de ani(cam curios) se crede bratul inarmat al adevaratului stat romanesc,al legitimului stat romanesc.Se crede un fel de Arhanghelul Mihail,un fel de aparator al dreptatii,demnitatii si suveranitatii statului reprezentat chiar de PSD.Putin nationalism,putin extremism,un pic de legionarism amestecat cu bolsevism primitiv si un extremism religios tulbura mintile acestor politruci aflati ,vremelnic am spus,la guvernare.Si pentru ca doamna Carmen Mocanu a fost impresionata,pana la lacrimi ,de chemarea "la arme" facuta de puscariabilul gretos,s-a gandit ca este bine sa ne impresioneze/sa ne informeze si pe noi,cititorii acestui ziar bolsevic la origine.Sugeram "luptatorului" Daniel Dragomir sa pastreze pentru eternitate olița lui Dragnea,ca nu se stie poate vor ajunge in viitor la muzeul de istorie al PSD si de acolo simboluri pe steagul lor de lupta. Burghezia rosie a acumult averi imense.Urmasii comunistilor au nevoie acum de un stat tot asa de independent,democratic si suveran ca statul lui Gh.Dej si mai apoi statul lui Ceasca.Sa-i mai spunem acestui jegos extremist-nationalist ca atunci cand va mai scuipa pe "agenturili straine" sau pe "interesele straine" sa-si aduca aminte ca peste granitele Romaniei mai traiesc inca 5 milioane de romani obligati sa plece in pribegie.Cu ei,cu romanii plecati peste granita a stat de vorba acest slinos nationalist ? Pe ei i-a intrebat cineva,ceva ? Mi-e scarba de tine,colonel de rahat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3377 secunde