Foștii liberali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte revin în Consiliul Local Constanța

330
Foștii liberali Romeo Rezeanu  și Horia Căliminte revin  în Consiliul Local Constanța - reyeanusicaliminterevinsedintaco-1511803146.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali au votat, ieri, proiectele de hotărâre ce vizau punerea în executare a sentințelor civile pronunțate în dosarele nr. 4664/118/2017 și 4665/118/2017 de Tribunalul Constanța.

Mai exact, proiectele au fost votate de cei de la PSD și PNL, în timp ce aleșii de la PMP s-au abținut, însă acestea au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi puse în aplicare. Mai exact, cele două sentințe vizau revenirea pe funcțiile de consilieri locali a foștilor liberali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte.

Drept urmare, în acest context, și-au pierdut funcțiile actualii liberali Florin Gavrilă și Marius Tulică care ocupaseră funcțiile după excluderea celor doi din PNL și din CLM Constanța.

Reamintim că Romeo Rezeanu și Horia Căliminte au devenit consilieri locali fiind aleși pe lista PNL la alegerile locale de anul trecut. În urmă cu câteva luni, ei au fost dați afară din Consiliul Local Constanța, după ce au fost excluși din PNL, pe motiv că au încălcat, în mod repetat, prevederile Codului Etic, ale Regulamentului și ale Statutului PNL. Ulterior, atât Romeo Rezeanu, cât și Horia Căliminte au atacat în instanță documentele prin care au rămas fără mandate. Drept urmare, magistrații au desființat ordinele fostului prefect, repunându-i pe cei doi în funcții.

În altă ordine de idei, Romeo Rezeanu și Horia Căliminte vor activa în continuare ca și consilieri independenți în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța, iar marele perdant este Partidul Național Liberal Constanța care, astfel, pierde două mandate de consilieri locali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6981 secunde