Foleanu la Mangalia și Chelaru la Năvodari, candidații desemnați de PSD

309

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a desemnat candidații pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din 5 iunie, în șapte orașe din județul Constanța. Drept urmare, social-democrații au stabilit ca la Mangalia să meargă pe mâna lui Paul Foleanu, la Medgidia, candidat este actualul viceprimar, Luminița Vlădescu, iar la Cernavodă a fost validat actualul viceprimar cu atribuții de primar, Ștefan Pleșa.


De asemenea, la Năvodari a fost desemnat candidat actualul viceprimar cu atribuții de primar Florin Chelaru, iar la Techirghiol, social-democrații merg în competiție cu Florea Constandin. Totodată, la Hârșova candidat a fost stabilit actualul edil Tudor Nădrag, iar la Băneasa, candidat al partidului a fost validat Florea Coliș. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Constanța, deputatul Mircea Dobre, social-democrații lucrează încă la dosarele celor ce urmează să fie desemnați pentru a intra în cursa electorală.


"Mai avem de validat candidații la Murfatlar, Eforie, Ovidiu, dar și în alte comune din județ. De asemenea, se lucrează la listele pentru consilierii locali și județeni", a declarat Mircea Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde