Focarul de infecție din Badea Cârțan va fi transformat într-un parc modern

601
1
 

Reprezentanții administrației municipale Constanța au lansat un anunț de licitație pentru găsirea companiei ce se va ocupa de achiziționarea dotărilor urbane specifice unei zone de agrement și de amenajarea ulterioară a acesteia în zona Badea Cârțan, Tomis Nord.


Potrivit caietului de sarcini, zona va fi dotată și utilată astfel încât să corespundă necesităților de petrecere a timpului liber, pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, parcul va avea șase grătare pentru mititei, 12 recipiente pentru apă și nisip, două panouri informative, patru mese, opt bănci doar în zona de recreere și cea pentru activități de picnic. Mai mult de atât, pe aleile de acces vor exista un panou informativ general, o cabină de pază, o cișmea cu apă potabilă, cinci coșuri de gunoi, două scrumiere stradale, patru copertine și alte opt bănci. 

Pe aleile interioare, vor fi amplasate alte 24 de bănci, șapte copertine, 35 de coșuri de gunoi, șase scrumiere stradale, două panouri și alte două cișmele. În ceea ce privește terenul de sport, acesta va avea o dimensiune totală de aproximativ 260 de metri pătrați, va fi dotat cu porți de handbal vopsite în alb și negru, băncuțe pentru suporteri galbene, coșuri de gunoi și va fi împrejmuit cu panouri de oțel de profilat. 

Locul de joacă pentru copii se va întinde pe 300 de metri pătrați și va deține echipamente pentru categoria de vârstă cuprinsă între 4 și 14 ani. În conformitate cu prevederile din caietul de sarcini, jocurile vor fi formate din module funcționale, asamblate, astfel încât să fie diversificate ca formă și în culori cât mai atractive. Modulele vor conține cel puțin un element de joacă tip tobogan, jocuri care să dezvolte capacitățile fizice și intelectuale ale copiilor și vor fi prevăzute cu rampe speciale pentru antrenarea mișcării. 

Pentru întreaga investiție, Primăria Constanța pune la bătaie suma de 161.083 de lei. Firmele care vor să participe la această licitație își pot depune oferta până pe 8 octombrie, ora 10.00.Licitația va avea loc în aceeași zi, de la ora 13.00. 



Comentează știrea

nelu alexe
21 septembrie 2012
Parc

In 1974 , raposatul TEASCA, spunea. Pacat asa Parc nu prea gasesti in multe orase din ROMANIA< ave-ti grija de el. Probabil a venit vremea sa facem ce spunea Nea Titi Teasca.(cine isi mai aduce aminte de marele antrenor ). Sa fie intr-un ceas BUN.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Licitație la Primăria Constanța
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Cât ne va costa încălzirea la iarnă
Pagina a fost generata in 0.2588 secunde