Florin Roman: PSD este principalul vinovat de creșterea alarmanta a numărului noi de îmbolnăviri

132
Florin Roman: PSD este principalul vinovat de creșterea alarmanta a numărului noi de îmbolnăviri - 1-1593087802.jpg
Liderul deputaților PNL, Florin Roman, afirmă că PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus, susținând că social-democrații au pus la îndoială boala, conform Digi24.


"PSD este principalul vinovat de creșterea alarmanta a numărului noi de îmbolnăviri. PSD este cel care de la cel mai înalt nivel a încurajat nepurtarea măștilor de protecție, a pus la îndoiala boala, a acuzat aplicarea amenzilor și nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricție și in permanenta a blocat guvernul in lupta împotriva COVID.


În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, in goana după voturi, PNL va continua sa gestioneze cu responsabilitate aceasta perioada dificila, din punct de vedere medical. Urmare a modului in care guvernul Romaniei a acționat in aceasta perioada, nu am ajuns in situația Italiei sau Spaniei.", spune deputatul PNL.


El arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri confirmate și 10 decese și că, în contextul în care în ultimele zile a existat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgență, "prudența și luarea măsurilor de prevenție rămân cuvinte de ordine".


"460 de noi cazuri confirmate și 10 decese este bilanțul ultimelor 24 de ore in România, in pandemia de COVID. După ce in ultimele zile am înregistrat un număr similar de cazuri ca in perioada stării de urgente este foarte clar ca prudenta și luarea măsurilor de preventie, rămân cuvinte de ordine".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7654 secunde