Florin Roman: Cele mai mari achiziții pe perioada pandemiei le-a făcut PSD

214
Florin Roman: Cele mai mari achiziții pe perioada pandemiei le-a făcut PSD - 1-1594049218.jpg
Liderul deputaților PNL, Florin Roman, susține că cele mai mari achiziții pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de președinți de Consilii județene și 1.700 de primari pe care îi are, conform Agerpres.


"Dragi colegi de la PSD, ceea ce nu vă place dumneavoastră este că întotdeauna, atunci când au fost la putere guvernări de dreapta, procurorii și-au făcut datoria, procurorii s-au uitat în spate și nu au lăsat aceste hoții să rămână îngropate. Haideți să vă spun ce ați făcut pentru colegii voștri. Cele mai mari achiziții pe perioada pandemiei le-a făcut PSD, prin cei 28 de președinți de Consilii județene și 1.700 de primari pe care i-ați avut și o să discutăm cu siguranță lucrurile astea la comisia de anchetă. O să le discutăm așa cum trebuie", a declarat Roman, luni, la "Ora prim ministrului" din plenul Camerei Deputaților.


Potrivit acestuia, cei care "au pus mâna în borcanul cu miere" în perioada pandemiei COVID-19 trebuie să răspundă, indiferent de culoarea politică pe care o au.


"Am spus că cei care au pus mâna în borcanul de miere în perioada pandemiei, indiferent de unde sunt, trebuie să răspundă și eu sunt convins că vor răspunde, dacă nu în fața legii măcar în fața lui Dumnezeu, că nu poți să îți bați joc de necazul oamenilor. Nu vă vedeți colegii, cum e cazul de la Iași, unde s-au dat 13 milioane de euro pe un așa-zis spital? Voi știți să faceți hârtii dar uitați să le construiți, iar banii dispar. Așa cum s-a întâmplat și cu autostrăzile", a adăugat liberalul.


El a mai susținut că Guvernul Orban a făcut toate eforturile pentru ca românii "să fie apărați" în momentele dificile din perioada pandemiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7283 secunde