Florin Chelaru, victorie categorică la Năvodari: "Vom continua proiectele pentru dezvoltarea orașului"

668
1
Florin Chelaru, victorie categorică la Năvodari:

Articole de la același autor

Candidatul PSD, Florin Chelaru, a câștigat Primăria Năvodari cu peste 53% din voturi, fiind urmat la mare distanță de candidatul PNL, Marilena Dragnea. La vot politic, PSD a obținut, după numărarea voturilor din 50% din secțiile de votare, un scor de 46,7%, re-zultatul final urmând să fie anunțat astăzi.


Florin Chelaru s-a aflat la conducerea Primăriei Năvodari în ultimii opt ani din calitatea de viceprimar, însă, după condam-narea fostului edil Nicolae Matei, a preluat complet frâiele instituției. 


"Sunt foarte fericit pentru victoria mea și a echipei mele și extrem de mândru de în-crederea pe care mi-a acordat-o populația orașului Năvodari. Este un rezultat foarte bun, care ne obligă însă pe măsură să ținem ștacheta dez-voltării orașului cel puțin la fel de sus. Împreună cu noul Consiliu Local îmi propun să continui pro-iectele de dezvoltare ale orașului și să aducem cât mai mulți bani europeni pentru noi investiții în Năvodari", ne-a declarat primarul Florin Chelaru. 


Comentează știrea

Eu
14 iulie 2016
Matei primar

Increderea pe care defapt populatia i-a acordat-o primarului Matei. Daca nu aveai sustinerea lui Matei, nu te vota nimeni!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.5337 secunde