Fiul Gabrielei FIREA a votat cu... Iohannis!

295
1
Fiul Gabrielei FIREA a votat cu... Iohannis! - gabrielafirea-1417005809.jpg
Deși este senator și purtător de cuvânt al PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, care a fost și purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta, n-a reușit să-și convingă toată familia de calitățile omului pe care l-a susținut și care a pierdut lupta pentru Cotroceni.

Răzvan Firea, fiul vitreg al purtătorului de cuvânt al PSD, a lăsat să se înțeleagă, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că l-a votat pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Ieri a fost ziua mea. Acum 25 de ani, primeam cadou o revoluție. Aseară am suflat în lumânări, dorindu-mi un președinte. Dorința mi s-a îndeplinit. Indiferent ce se va întâmpla în continuare, bun sau rău, am demonstrat ca decizia ne aparține, în ciuda multora, care nu au crezut în forța nostra. Aș vrea să mulțumesc generației mele, care poate până ieri nu știa care e stânga și care este dreapta, însă a demonstrat că are o voce, o voce puternică, ce pusă la încercare, se poate transforma într-un vuiet de neînvins", a scris Răzvan Firea, pe Facebook, la numai o zi după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, notează libertatea.ro.

Comentează știrea

DODO
26 noiembrie 2014
renegatul

Daca este adevarat,inseamna ca si copiii au mai multa minte decit madam Firea

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ponta a vorbit despre bugetul pentru 2015
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Actual : Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis
Pagina a fost generata in 0.5696 secunde