€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Femeile liberale, vot pentru funcțiile vacante din filiala Constanța

Ştire online publicată Joi, 11 Iulie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Zilele trecute, la sediul filialei PNL Constanța a avut loc ședința Organizației Femeilor Liberale din municipiul Constanța.

Cu această ocazie au fost votate funcțiile vacante pentru prim-vicepreședinte și vicepreședinte, fiind alese liberalele Adriana Arghirescu, consilier local, respectiv Irina Dumitru.

„Femeile liberale din municipiul Constanța și-au votat prim-vicepreședintele și vicepreședintele. Este vorba despre Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali municipali, care a devenit prim vicepreședinte și medicul Irina Dumitru, șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de astăzi vicepreședinte al organizației.

Prin cooptarea celor două colege în forul de conducere al organizației nu facem decât să aducem plus valoare activității noastre și să dezvoltăm direcțiile pe care ne vom concentra în viitor. Cred că sănătatea și mediul de afaceri, domenii de activitate din care provin Irina Dumitru și Adriana Arghirescu, sunt foarte importante în contextul actual și vor fi analizate mai atent de femeile liberale“, a declarat Adriana Câmpeanu, președintele Organizației Femeilor Liberale din Municipiul Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.958 secunde