€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Femeile liberale au donat medicamente dispensarelor din comuna Poarta Albă

Ştire online publicată Miercuri, 24 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Organizația Femeilor Liberale - Județul Constanța a participat, ieri, la o acțiune umanitară de donare a unor medicamente, materiale sanitare și instrumentar medical pentru dispensarele din comuna Poarta Albă.

Activitatea a fost organizată cu sprijinul diasporei, prin președintele PNL Grecia, Stela Kondyili, și al consilierului municipal Mihaela Andrei.

Pe de altă parte, liderul femeilor liberale, Mihaela Scrieciu, a mulțumit primarului comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, și viceprimarului Florentina Tigmeanu pentru faptul că această acțiune a fost posibilă.

„Având în vedere faptul că România se află pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește accesul la medicamente, evenimentul desfășurat a avut ca scop, pe lângă ajutorarea unor familii nevoiașe, suplimentarea cu medicamente a dispensarului din comuna Poarta Albă. Statul are obligația să garanteze dreptul la sănătate, la asigurarea nediscriminatorie la medicamente, în special pentru grupurile marginalizate și vulnerabile“, a declarat președintele femeilor liberale din județul Constanța, Mihaela

Scrieciu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7609 secunde