Femeile din Partidul Conservator au dus daruri copiilor de la Centrul "Micul Rotterdam"

146
Organizația de Femei a Partidului Conservator Constanța a vizitat, ieri, Centrul de plasament "Micul Rotterdam", cei 70 de copii care trăiesc acolo așteptând cu nerăbdare vizita iepurașului de Paște.

Acțiunea intitulată "Iepuraș, de la mine pentru tine" a fost inițiată de femeile din Partidul Conservator - filiala Constanța, în parteneriat cu Școala nr. 39 "N. Tonitza" din Constanța. 

În cadrul acțiunii de ieri, copiii au primit cadouri de la Iepuraș, o diplomă de felicitare pentru că sunt copii puternici și curajoși, cozonaci și ouă roșii vopsite de membrele Partidului Conservator. 

La rândul lor, copiii de la Școala nr. 39 "N. Tonitza" au marcat acest moment prin interpretarea unor cântece de primăvară și de sărbătoare. 

La finalul evenimentului, copiii s-au fotografiat cu Iepurașul, fotografii pe care le vor primi după Paște, pentru a-și aminti promisiunile făcute Iepurașului și pe care vor trebui să le lipească pe diploma unde și-au notat ce-și propun să învețe în următoarea jumătate de an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1524 secunde