Felix Stroe: "Se taie frunza la câini în Ministerul Transporturilor"

325
2
Felix Stroe:
Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat marți, în cadrul comisiei parlamentare pentru Transporturi și Infrastructură, că va reduce numărul angajaților din structura centrală a Ministerului Transporturilor la 300, de la 438, "pentru că se taie frunza la câini".

Comentând reorganizarea pe care intenționează să o realizeze în cadrul companiei aeriene Tarom, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat că procesul de restructurarea va avea loc inclusiv în structura centrală a ministerului pe care îl conduce.

"În ceea ce privește restructurarea, da, se va face, se va face ferm, pentru că trebuie, nu de dragul de a o face, inclusiv în structura centrală a Ministerului Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situația și din 438 de posturi vom rămâne cu 300, foarte rapid, pentru că se taie frunză la câini în multe birouri din Ministerul Transporturilor".

În ceea ce privește compania Tarom, ministrul a declarat că "trebuie să umblăm la structura de personal. Nu știm dacă vom vorbi și de numărul de personal. Trebuie să procedăm de urgență la o restructurare a companiei".

Cel mai mare salariul în MT este de 5.300 de lei net - al secretarilor de stat. Un consilier al ministrului câștigă 2.300 de lei, iar un șofer și o femeie de serviciu au 1.400 de lei.

Felix Stroe a explicat, la finalul ședinței din comisia pentru transporturi, că angajații din cadrul structurii centrale vor fi relocați în alte instituții aflate în subordinea ministerului.

"Funcționarii din cadrul Ministerului Transporturilor vor putea să fie relocați în sectoarele unde este nevoie, la instituțiile subordonate, la instituțiile de control, la companiile naționale. Nu le reproșez nimic. Este vorba să avem un aparat care să fie competent, numeric să fie de ajuns și să fie bine plătiți", a explicat ministrul Stroe.

Comentează știrea

Ady
8 noiembrie 2017
Uite cine vorbeste...

Am vazut si mai ales am auzit multe prostii la viata mea, dar nu credeam ca impostura poate sa mearga pana aici... Oare ce a produs dl Strie de isi da cu parerea despre eficientizare si productie. Sa ne-amintim de santierul naval de la Midia? De RAJA Constanta? Niste monumente ale eficientei. Este grav daca a ajuns unul ca Stroe sa ne tina prelegeri despre eficientizare. Nu cred ca ma insel daca spun ca pana acum tot ce are are de la partid. Asa ne trwbuie daca ii toleram pe acesti oameni la conducerea tarii, indiferent de partidul din care fac parte. Ar trebui sa vedem ce au facut in viata pana sa intre in politica si abia atunci sa invatam ceva de la ei daca este cazul. In cazul d-lui Stroe nu vad ce ar fi de invatat...dar de evitat...o gramada...

Lica
8 noiembrie 2017
Dreptate

Un mare idiot in viata!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9485 secunde