Zanfir Iorguș:

"Există posibilitatea să mă retrag din viața politică"

683
4
La câteva zile după alegerile parlamentare, Zanfir Iorguș a comentat procentul mic obținut în fața principalului său contracandidat, Victor Manea. Deși spune că nu luat încă o decizie în privința carierei sale politice, Iorguș a precizat că există posibilitatea să se retragă definitiv din acest domeniu.


Fostul deputat spune că înțelege faptul că alegătorii au sancționat prin acest vot măsurile de austeritate luate de PDL, însă precizează că nu se aștepta ca decizia electoratului să fie bazată în totalitate pe criterii politice.

"Îi felicit pe cei care au câștigat. Sper că vor reuși să ducă la îndeplinire toate proiectele și toate inițiativele pe care și le-au propus, în așa fel încât muni-cipiul Mangalia să se dezvolte în continuare. Există viață și după alegeri. Votul reflectă realitatea. Este un vot negativ acordat politicii de austeritate duse de partidul din care fac parte. Este un vot politic și îl accept.(… ) Noi, aici, am avut peste media pe țară. Totuși, nu mă așteptăm să fie un vot 100% politic. Mă așteptam ca oamenii să țină cont de ceea ce poate face fiecare candidat în parte", a declarat pedelistul.

"Nu mă gândesc să plec din partid"

Întrebat dacă și-ar dori să plece din partid către altă formațiuni, liderul PDL Mangalia a replicat: "Nu se pune problema de așa ceva. Să vedem cum se așează lucrurile. Pentru o perioadă o să mă reîntorc la activitatea mea în domeniul privat, însă există posibilitatea să mă retrag de tot. Oricum, orice decizie aș lua, voi face în așa fel încât viața politică din Mangalia și din Constanța să nu fie perturbată și ca proiectele desfășurate la nivelul județului nostru să continue. Sper ca această criză economică să treacă rapid, să depășim momentele grele și să avem posibilitatea de a finanța proiecte care să ajute locuitorii acestei țări să aibă un trai decent".

Reamintim că pe 9 decembrie, Zanfir Iorguș, a candidat pentru un post de parlamentar pe Colegiul 5 - Camera Deputaților. Mandatul a fost câștigat de Victor Manea, candidatul Uniunii Social Liberale, care a primit 56,43% din voturi. Cu un procent de 18,14%, Iorguș s-a aflat la mică distanță de candidatul PPDD Emanuela Gavrilă. Aceasta a fost votată de 17,22% dintre alegători. 


Comentează știrea

Hanibal
14 decembrie 2012
dezamagitul

De ce nu vrei dle Iorgus sa fii sincer si sa recunosti faptul ca nici o actiune sau atitudine manifestata de dta n-a fost menita sa duca la imbunatatirea activitatii organizatiei PDL Constanta.Nu esti singurul care a actionat pentru pavarea drumului spre iad (actiune finalizata cu succes).Nu credem ca este normal ca un om politic sa aiba o asemenea atitudine in urma unor insuccese.Nu este obligatoriu ca in viata politica sa existe numai succese,glorie si functii bine renumerate.In asemenea situatii,orice baba poate fi tramvai.Adevaratul om poliitic se cunoaste dupa atitudinea lui cand are parte de insuccese sau infrangere.Si la urma urmei ce ai facut dta ca sa nu se manifeste,cel putin in public,mizeriile luptei dintre liderii PDL Constanta? Cine l-a produs,mentinut in functie si facut parlamentar penal pe dl Banias? Cine a permis ca dl Constantin,o nulitate de exceptie sa traga sforile si sa bage dihonie in organizatie pentru a ajunge presedinte la municipiu sau parlamentar ?.Cine dintre membrii organizatiei judetene s-a gandit sau a actionat sa ajute organizatiile subordonate.Niciodata n-a venit la municipiu cineva de la judet ca sa faca ceva pentru ca activitatea politica sa se desfasoare corespunzator.Judecand dupa fapte si rezultate,membrii conducerii org.judetene n-au facut decat sa saboteze activitatea politica,sa sacrifice interesele de partid stipulate in Program,de dragul intereselor personale. Si nu in ultimul rand,apropate tori cei care au avut functii la "descentrate" n-au avut alt tel decat sa-si rotunjeasca averea si sa cotizeze la partid.Cine crede ca e capabil si facut pentru politica,sa stea in organizatie si cand e bine si cand e rau.dar nu ca sa-si rezolve doar problemele personale,ci in primul rand pe cele de interes general.dar asa cum s-a dovedit pana acum,politicianistii nu sunt capabili de sacrificiu,n-au demnitate,n-au caracter.

Alin
14 decembrie 2012
Mintea de pe urma

Iorgus s-a falfait prin cam toate partidele care-i ofereau posibilitatea catararii propriei persoane sus,cat mai sus. Sub obladuirea fiecarui partid in parte,a tinut sa se imbogateasca,iar putinul bun intamplat in oras s-a datorat exclusiv catorva cetateni care au scapat sa fie deranjati.Acum ca ramane fidel PDL-ului,e o exceptie,probabil ca altii nu l-ar mai accepta.Oricum,are suficiente resurse sa se apuce de altceva si sa lase pe altii sa-si vada de treaba.

Mangalianul
14 decembrie 2012
Iorgus Zanfir, partidoctonul

Cazul ex-deputatutatului Iorgus zanfir nu este singular, nici in timp, nici in spatiu. Fara a intelege vreodata ce rau a produs comunitatii pauperizate, si-a vazut numai si numai de propriile interese mercantile, antrenand, ce-i drept, spre propria-i acperire, si o ceata de magistrati. Cochetand cu formatiunile politice, a trecut prin multe dintre ele (PNTCD, PSD, PDL), distrugandu-le dupa ce a supt de la toate laptele si miera puterii. Paccat ca lasa o pagina total maculata in istoria urbei pe care a capusat-o peste masura.

un constantean
14 decembrie 2012
zanfir iorgus

la inceput cand s-a lansat in politica in PNTCD aveam o oarecare simpatie fata de acest personaj,ulterior am descoperit ca nu este altceva decat un oportunist notoriu care a reusit sa-i insele pe cetatenii Mangaliei.Sa plece din PDL?nu mai are unde...pardon mai e unul potrivit pentru el PPDD

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Comandament de iarnă la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4408 secunde