€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

EXCLUDERI pe bandă rulantă, din PSD, în urma ședinței CExN

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
UPDATE / Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a secretarului general Marian Neacșu și a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu. 


Liderii PSD s-au reunit, luni, la Palatul Parlamentului, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN). Înaintea ședinței CEx, președintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat în biroul său din Parlament, cu mai mulți lideri de organizații social-democrate. Discuții în cerc restrâns au avut loc și duminică seara. 


 În ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a votat excluderea liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și secretarului general al PSD, Marian Neacșu, din partid.

Cei doi sunt acuzați că fac parte din grupul ”puciștilor” și au făcut jocuri pentru debarcarea lui Liviu Dragnea și a Guvernului. Conform statutului, Comitetul Executiv propune, iar excluderea este validată de forul ierarhic superior, adică Congresul.

”Excludere, sancțiune aplicată membrului de partid prin hotărâre a Biroului organizației locale din care acesta face parte. Membrul de partid care deține o funcție în cadrul organelor de conducere ale partidului de la nivelul organizației PSD de pe raza teritorială a secției de votare, precum și de la nivelul organizației locale poate fi exclus, la propunerea organului de conducere din care face parte, de către organul de conducere ierarhic superior;”, arată statutul PSD.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6933 secunde