Eugen Nicolicea: "Se reorganizează activitatea în Comisia Juridică"

147
Eugen Nicolicea:

Articole de la același autor

Președintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea, a anunțat, ieri, că activitatea din această comisie va fi reorganizată, proiectele de lege urmând să fie discutate în trei subcomisii. 


El a mai adăugat că decizia se va pune în aplicare de săptămâna viitoare și nu vor fi acceptate proiecte pe ordinea de zi fără respectarea termenelor. 


"Vom face o reorganizare cu trei subcomisii, câte un vicepreședinte conduce o subcomisie, câte un deputat va fi raportor la fiecare lege. Se lucrează pe subcomisii și după aceea se dă un vot în plenul reunit al comisiei. Prin asta o să fim mai eficienți. De asemenea, nu o să mai admitem introduceri pe ordinea de zi, decât cu mari excepții, dacă nu respectăm termenele regulamentare. În plus, evident, dacă avem raportori la o anumită lege, nimeni nu mai poate să spună că nu știe despre ce este vorba. Deci respectăm regulamentul cu organizarea noastră în așa fel încât toată lumea să se încadreze, să știe despre ce este vorba și să fim și eficienți în sensul de rapiditate", a explicat Eugen Nicolicea. 


El a adăugat că, în cadrul subcomisiilor, ședințele vor fi organizate de vicepreședinți, dar aceștia nu vor vorbi despre proiectele de lege, ci deputații care sunt raportori. Totodată, ar urma ca divergențele la proiectele de lege să fie discutate în plenul comisiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : O nouă ZI LIBERĂ pentru români
Pagina a fost generata in 1.0137 secunde