Șerban Mihăilescu demisionează din Senat

183
Șerban Mihăilescu demisionează din Senat - erbanmihilescu-1472489425.jpg
Șerban Mihăilescu a anunțat că demisionează din Senat, afirmând că va vorbi doar în plenul Parlamentului despre motivele care l-au determinat să ia această decizie, în ultima sesiune a actualei legislaturi.

"Demisia este depusă. Voi vorbi în plen (joi-nr.) despre motivația care a stat la baza acestei decizii", a declarat senatorul Șerban Mihălescu, potrivit romanialibera.ro.

Șerban Mihăilescu și-a anunțat în luna iunie demisia din UNPR. Politicianul a deținut din anul 1990 până în prezent mai multe mandate de parlamentar, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat și a mai ocupat funcția de Secretar General al Guvernului, pe vremea Cabinetului Năstase.

El a fost implicat în mai multe dosare. În noimebrie 2014, procurorii DNA l-au pus sub învinuire în Dosarul licențelor Microsoft, Șerban Mihăilescu fiind suspectat de instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani, pentru fapte comise în perioada în care acesta era ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG).

De asemenea, în iunie 2012, pe atunci senator UNPR, Șerban Mihăilescu, a fost achitat definitiv de instanța supremă pentru faptele de primire de foloase necuvenite și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit nouă arme de vânătoare.

Achitarea a venit după ce, în decembrie 2011, instanța supremă îl condamnase la un an de închisoare cu suspendare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9655 secunde