Deputații au decis:

Elena Udrea poate fi reținută, nu și arestată

164
1
Elena Udrea poate fi reținută, nu și arestată - udrea-1446057012.jpg
Elena Udrea va putea fi urmărită penal și reținută, în condițiile în care rezultatul final al votului Camerei Deputaților privind cererea de reținere a fost de 123 de voturi pentru și 119 împotrivă, în timp ce solicitarea de arestare a fost respinsă.


Elena Udrea a declarat, după vot, că este strigător la cer, că ceea ce s-a întâmplat "este circ, și nu justiție", adăugând: "Au dat-o ca la rabin: una pentru procurori, una pentru Udrea". Întrebată cum comentează votul colegilor săi deputați, Udrea a spus că aceștia "se poartă exact așa cum este imaginea despre Parlament". "Ei au nevoie de curaj pentru a recunoaște lucrurile despre care știm toți că se întâmplă, abuzurile care se întâmplă, se poartă exact așa cum este imaginea despre Parlament, deci până la urmă ne merităm. Eu v-am spus că ceea ce mi se întâmplă mie e o poveste de destin, luați-o ca atare", a declarat Udrea.


Ea a mai spus că este strigător la cer ceea ce i se întâmplă. "Nu am crezut că se va vota a treia arestare pentru că e strigător la cer. Ce justiție e asta care face arestări preventive fără niciun motiv, ce pericol sunt eu acum dacă din mai o instanță m-a lăsat în libertate și a constatat că nu sunt un pericol social, ce pericol sunt eu pentru fapte care sunt presupus săvârșite acum cinci - șase ani. Eu vreau să fiu reținută și vreau să port din nou cătușe. Dacă e circ, să fie până la capăt. Eu cred că au dat-o ca la rabini - hai să fie una și pentru procurori, una și pentru Udrea, cred că așa au dat-o pentru că e imposibil să nu fi fost voturi anulate, știm toți că au fost", a mai spus Udrea.


Comentează știrea

Rosca
29 octombrie 2015
Lucru la domiciliu

Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul INFO la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Udrea: Eu nu vreau să fac denunțuri
Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Pușcăria nu este un subiect vesel"
Pagina a fost generata in 0.5723 secunde