Elena Udrea: Orice partid parlamentar, inclusiv PP, poate intra în calculele formării unei coaliții

726
Elena Udrea: Orice partid parlamentar, inclusiv PP, poate intra în calculele formării unei coaliții - elenaudrea19-1316508153.jpg
Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat astăzi că înregistrarea oficială a partidului lui Dan Diaconescu înlătură o serie de suspiciuni de blocaje din partea puterii și a opinat că, ajuns în Parlament, partidul acestuia poate intra în calculul formării unei majorități.
Elena Udrea a fost întrebată cum apreciază anunțurile oficiale privind înregistrarea Partidului Popular Dan Diaconescu și Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania.
"Până la urmă sper ca în felul ăsta să nu mai existe niciun fel de comentariu legat de piedicile care s-ar pune înființării celor două partide", a replicat Udrea. Ea a mai fost întrebată dacă se schimbă scena politică odată cu înființarea partidului lui Dan Diaconescu.
"Probabil sunt suficient de mulți cetățeni care ar vota cu acest partid dintre cei care nu și-au exprimat opiniile politice, dintre cei care în sondaje apar că nu sunt interesați de actuala scenă politică", a mai spus liderul PDL.
De asemenea, ministrul a fost întrebat dacă ar opta pentru o colaborare cu partidul lui Diaconescu dacă ajunge în Parlament.
"Trebuie văzut parcursul acestui partid și trebuie văzut câtă susținere va avea din partea populației, până la urmă... Noi nu i-am făcut, auzeam că domnul Diaconescu spunea de oferte care i s-au făcut, noi nu i-am făcut o astfel de ofertă, însă un partid odată ajuns în Parlament cred că poate intra în calculele formării unei coaliții, unei majorități parlamentare", a mai precizat Udrea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea îi răspunde lui Mazăre
Pagina a fost generata in 0.2955 secunde