Elena Udrea: "Am gemeni, sarcina evoluează bine"

453
1
Elena Udrea:
Elena Udrea a anunțat, sâmbătă, la Antena 3, că se află în Costa Rica și că este însărcinată cu gemeni.


"Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii", a spus Udrea. 


Aceasta a explicat că intenționează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.


Totodată, a anunțat că este însărcinată cu gemeni și speră că va avea doi băieți. 


"Este vorba de o sarcină gemelară. Deci, dacă tot e băiat, să fie doi. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Am etapa a doua a acestor proceduri undeva într-o săptămână", a mai spus Udrea.


Întrebată dacă se teme să ajungă din nou la pușcărie, Udrea a confirmat, dar a spus că "până la urmă, din pușcărie se iese".




Comentează știrea

Gigi
17 februarie 2018
O , tara trista , plina de umor ...

Sa fie cu happy end , pentru ,,gemeni''. Cu privire la panarama blonda , cunoscandu-i performantele manageriale si aplecarea catre jaf in grup si minciuna generalizata , trebuie sa ne amintim ca , ce naste din pisica , soareci manca ... Ingrijorarea ar trebui sa ne cuprinda doar la gandul ca si Ghita , si Mazare , si alti fugari gainari , ar putea sa vina acasa , cu burta la gura si sa scape de stat la bulau ...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Bugetul comunei, dezbătut public la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.7509 secunde