Se întețește lupta

Șeful Gărzii Financiare Constanța se vrea primar la Mangalia

2346
12
Șeful Gărzii Financiare Constanța se vrea primar la Mangalia - cristianradu1331050149-1331123181.jpg
Comisarul șef al Gărzii Financiare Constanța, Cristian Radu, a anunțat, ieri că va candida la Primăria Mangalia, după ce s-a autosuspendat din funcție.

La întrebarea ce partid îl susține, a răspuns că intră în competiția electorală ca independent, "din partea mangalioților", deși gurile rele spun că este protejat de umbrela PNL-ului.

"Voi candida independent. Prietenii, cunoștințele, toți cu care mă întâlnesc în orașul meu îmi cer să candidez în numele lor, al localnicilor", a afirmat Cristian Radu.

În ceea ce privește faptul că șase luni de zile este suspendat de la locul de muncă și astfel nu va mai încasa salariul, Cristian Radu a spus că nu-și face probleme privind starea materială deoarece a avut un venit destul de bun care să-i permită să-și întrețină familia în continuare.

La scurt timp, după "lan-sarea" neoficială a candidaturii lui Cristian Radu la Primăria Mangalia, a apărut un alt zvon privind o altă candidatură pentru aceeași "redută".

PRM merge pe mâna lui Adrian Cârlescu

Președintele filialei Man-galia a Partidului România Mare, Ion Anghel, a declarat pentru "Ediția de Sud" că are un candidat-surpriză pentru primărie, mai exact, va merge la alegeri pe mâna jurnalistului Adrian Câr-lescu.

Fost membru al Partidului Poporului, Adrian Cârlescu a spus că și-a dat demisia din PP-DD încă din luna ianuarie și a confirmat nominalizarea sa ca și candidat la Primăria Mangalia din partea PRM, spunând că își dorește o campanie curată, fără atacuri sub centură, în care "vom spune lucrurilor pe nume și pe care le vom proba cu documente".

"Ne vom apuca în scurt timp de treabă. Partidul România Mare are bazinul lui de alegători, radicali și justițiari. Recunosc că e loc de mai bine și, tocmai de aceea, vreau să redau PRM Mangalia, ce are în prezent 400 de membri activi, valoarea pe care a avut-o în trecut. PRM este primul partid popular din țară și sunt convins că electoratul său este unul care rămâne fidel, indiferent de conjunctură", a spus Adrian Cârlescu.

Așadar, cu trei luni înainte de alegerile locale, bătălia pentru câștigarea Primăriei Mangalia arată ca fiind una extrem de dură. Dacă până mai ieri se cunoșteau câțiva din cei care doresc să candideze pentru un mandat în fruntea administrației din sudul litoralului, ieri, alte două persoane și-au făcut publice intențiile de a se arunca în lupta pentru câștigarea unui mandat de primar la Man-galia.

Astfel, până mai ieri se știa că, peste câteva luni, pe buletinele de vot se vor afla numele medicului Ion Niculescu, Ion Mincă și Constantin Filimon. Totodată, este posibil ca, în funcție de cerințele partidului, pe lista cu candidaturi să se afle și fostul primar Zanfir Iorguș, actual-mente deputat pe Colegiul 5.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un spectator grabit
7 martie 2012
bravi cristi!

felicitari! candidatul perfect!

cititor Cuget Liber
7 martie 2012
Nu mai exista etica si deontologie in Romania !!!

Urmarim numai obtinerea de functii publice si nimic mai mult Nu tu perfomanta, nu tu prinsi infractor sau spalatori de bani, doar functia si atat, parca suntem in Somalia si Congo, o sa ajungem sa avem pirati in Marea Neagra !!!

Cineva
9 martie 2012
despre articol

Aveti niste titluri de zici ca a fugit bunica de acasa cand era fata mare. ziar de comunisti frustati ce sunteti. La gara cu voi ! via Congo! Auguri si un praz verde! Bine CRISTI da-le cu tifla la toti , ca sunt o apa si un pamant! HAI CRISTI!

Dragan C
10 martie 2012
Primarie Mangalia

Radu Cristian clar favorit sa castige functia de Primar!E suficient sa il vezi cum si ce vorbeste, ca sa iti dai seama ca e super calificat si pregatit.Ramane si mangaliotii sa confirme ca vor un primar competent ca pana acum au avut parte numai de combinatori si spagari.

un spectator atent
12 martie 2012
De ce bravo Cristi ???

Domnule "specator grabit"probabil ca din cauza grabei nu ai observat cat de manjit de spagi a fost jalnicul Cristi. Nu din veniturile legale si-a facut conac,nu din veniturile legale isi poate intretine familia si sa ami aiba bani de campanie electorala. A fost cel mai corupt comisar al Constantei din '91 pana astazi. De ce nu la-au legat ? Fiindca a cantat la toate mesele indiferent de culoare sau ideologie . Vai voua mangalioti daca-l alegeti !!!!!

Răspuns la: bravi cristi!
Adăugat de : un spectator grabit, 7 martie 2012
felicitari! candidatul perfect!
un spectator atent
12 martie 2012
Radu Cristian-tatal spagarilor

Da , da , mangalioti cand va veni momentul alergati la urne si alegeti-l pe cristi . Scapati de dracu si dati peste super-tacsu !!!!! Vezi trai fericiti cu siguranta 1(una) zi dupa cel l-ati ales primar !!!!!

Răspuns la: Primarie Mangalia
Adăugat de : Dragan C, 10 martie 2012
Radu Cristian clar favorit sa castige functia de Primar!E suficient sa il vezi cum si ce vorbeste, ca sa iti dai seama ca e super calificat si...
Dragan C
12 martie 2012
Rautate

Inainte de a critica ar fi mai bine sa vedem cu ce proiect vine omul,eventual ce echipa are cu el si apoi sa punem stampila acolo unde consideram fiecare ca e mai bine.Personal nu cred ca dau gres indiferent ce aleg, avand in vedere ce pramatii de primari am avut in ultimii 8 ani.

Răspuns la: Radu Cristian-tatal spagarilor
Adăugat de : un spectator atent, 12 martie 2012
Da , da , mangalioti cand va veni momentul alergati la urne si alegeti-l pe cristi . Scapati de dracu si dati peste super-tacsu !!!!! Vezi trai...
Fara partide
12 martie 2012
Forza Radu Cristian

Nu te lasa d-le Radu.Castiga pt noi,castiga pt Mangalia! Asta este viitorul politicii in ROMANIA...candidati independenti,fara povara partidelor pline de putregai!

mistretu
14 martie 2012
primaria mangalia

Oameni buni, cereti ca batalia electorala finala a celor ce doresc sa conduca Mangalia sa aibe loc cu public, pe un stadion undeava sau intr-un spatiu in care sa incapa cat mai multi oameni.Tot in acest demers pentru a nu putea fi pacaliti, iar din audienta sa fac parte numai "sponsorii" si rubedeniile candidatilor, desemnati cate 2-3 oameni din fiecare bloc, stada de case, asociatie de proprietari, s.a.m.d. Mergeti la aceasta "confruntare" candidati fata in fata cu mangalioti, rugati si un post local de tv sa asigure o transmisie pt a vedea si cei de acasa si implicit pt a ramane un eveniment de arhiva si de fata cu toata audienta lasatii sa va promita pe rand fiecare "marea cu sarea", apoi la final intrebati pe fiecare candidat in parte daca poate imparti promisiunile pe perioade de cate 3 luni de zile si daca este de acord sa semneze un contract intre municipalitate si primar pretendent pe care mangaliotii sa-l legalizeze la notariatul de stat, iar in cazul in care primul punct nu este respectat de primar de pe primul trimestru(cel de 3 luni maxim) sa fie demis , iar in cazul in care institutia primariei a fost prejudiciata sa fie acuzat primarul si obligat sa returneze prejudiciul. Poate o sa credeti ca sunt nebun, insa am cautat in legislatie consiliilor locale si judetene si acest lucru nu este specificat sau nestatutar; deci merge. Si ca sa va dau curaj, aflati ca in europa sunt cateva tari, in care anumite primarii al unor orase mai mici, fac publice bugetul primariei si intreaba cetatenii orasului respectiv prin vot odata la un an, ce doresc sa se faca cu banii si unde sa fie redistribuiti.(spitale,gradinite si scoli, parcuri de agrement, sosele, cluburi sportive, s.a.m.d.) Urmati acest demers si vedeti cati din actualii candidati vor mai avea curajul sa continue in cursa pt primaria Mangalia, vazand ca ii descurajati la afaceri personale si furt din banii cetatenilor, astfel putand risca chiar privarea de libertate . Lumea s-a saturat de promisiuni si minciuni, e timpul sa treaca la fapte atat edilii cat si cetatenii printr-un contract semnat intre primar si cetateni.

Corrado Cattani
14 martie 2012
Un comisar cinstit

Daaaaaa.... asa este, la Gardă s-au angajat numai oameni cinstiți, profesioniști unul și unul. Niciun șpăgar, niciun combinator! Iar dl Radu era șeful lor.

Răspuns la: Primarie Mangalia
Adăugat de : Dragan C, 10 martie 2012
Radu Cristian clar favorit sa castige functia de Primar!E suficient sa il vezi cum si ce vorbeste, ca sa iti dai seama ca e super calificat si...
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde