Șeful CJC, nemulțumit de sudul litoralului. "Sunt unități care lasă de dorit"

280
Șeful CJC, nemulțumit de sudul litoralului.

Articole de la același autor

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a fost întrebat, la finalul ședinței ordinare a CJC de vineri, dacă este mulțumit de modul în care se prezintă litoralul românesc, înainte de minivacanța de 1 Mai.

"După cum știți, am lucrat o bună bucată de vreme în turism și pot să spun că nu sunt mulțumit de cum arată litoralul românesc. Sunt părți bune și părți mai puțin bune. Mai sunt zone în sudul litoralului de care nu sunt mulțumit. Am fost prin Mamaia și consider că stațiunea este pregătită. Am văzut că oamenii lucrează și cred că la 1 Mai vor fi pregătiți 100% de deschiderea sezonului", a declarat Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Întrebat dacă preferă să meargă în străinătate în următoarele zile, Horia Țuțuianu a precizat că-și va petrece minivacanța alături de familie în țară, chiar în sudul litoralului.

"Sunt unități de alimentație publică și unități hoteliere care arată foarte bine, dar mai sunt și unități care mai lasă de dorit. Eu îmi petrec minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc. Voi merge în zona de sud, în Vama Veche", a mai adăugat Țuțuianu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2338 secunde