EDITORIAL / Vrei să te simți român? Ascultă-l pe Viorel

609
3
EDITORIAL / Vrei să te simți român? Ascultă-l pe Viorel - pozaedit-1434962577.jpg

Articole de la același autor

Ponta a vrut să fie tratat ca orice românaș de rând. De asta s-a operat în Turcia. Căci așa fac toți oamenii cu probleme de sănătate din țara asta. Se tratează la Istanbul, Viena sau Paris. Medicii români nu sunt sortiți să intre în profunzimea trupurilor evanghelice ale românilor precum Ponta, Băsescu sau Tăriceanu. Sângele lor se descompune subit în contactul cu aerul de București, Constanța sau Târgul Mureș, iar ligamentele de politican sadea zvâcnesc ca nebunele sub lama bisturiului mânuit de doctori vorbitori de română.


L-am urmărit pe Ponta duminică în noaptea cum se justifica în fața lui Gâdea și a privitorilor de Antene. Era patetic. Probabil că se afla sub efectul sedativelor. Pe alocuri delira. Cădea în ridicol, iar Gâdea, în loc să îl ajute să se ridice, parcă tot mai mult îl afunda în haznaua politicianistă cu întrebări născute cu "nu-i așa că….?" Ponta explica: "Am preferat să mă operez în Turcia pentru a beneficia de un tratament normal, ca orice român. În România nu aș fi avut un asemenea tratament… Ar fi fost blocate două etaje ale spitalului pentru mine".


Ideea pare interesantă. Vrei să fii tratat ca un pacient român de rând? Pleacă în Turcia. Vrei ca odraslele tale să beneficieze de un sistem educațional ca orice copil român? Trimite-l la școală în Elveția! Vrei să îți petreci vacanța ca orice român? Du-te la Monte Carlo sau Las Vegas!

Atunci îl întreb pe dl Ponta de ce nu vrea Măria Sa să fie tratat și de justiție ca orice român de rând? Din câte știu, Ionel, Vasile și Costel nu sunt scăpați din mâinile procurorilor prin voturi în Parlament și la partid. Doar Viorel. Victor Viorel și alți câțiva ca el.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Anonim
22 iunie 2015
Vreau jurnalist , nu caricatura !

E dreptul fiecaruia stimate " jurnalist " sa mearga unde crede de cuviinta sa se trateze , opereze , investigheze etc , iar dumneata ca un " profesionist " ce te consideri ar fi trebuit sa stii ! Pune mana si scrie un articol , doua despre gunoaiele si gropile din orasul asta , poate iti iese mai bine ! Succes !

europeanu
22 iunie 2015
animalele pesediste comuniste jegoase

articolul este o fotografie perfecta a olteanului porc si hot.Postacii lingai de cur oltenesc nu au nici o sansa.Fonta e hot,uraste poporul roman,crede ca toti sunt prosti ca postacii si crede ca scapa.NU SCAPA !!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3532 secunde