Ședință decisivă la PSD. Carmen Dan: Dacă partidul îmi cere demisia, voi face asta. Tudose a anunțat că nu demisionează

119
Ședință decisivă la PSD. Carmen Dan: Dacă partidul îmi cere demisia, voi face asta.  Tudose a anunțat că nu demisionează - 10tudosedragneamv465x39053709400-1516026618.jpg
Social-democrații s-au reunit luni în ședința Comitetului Executiv Național, după ce mai mulți lideri au solicitat în întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid, care au culminat cu ruptura dintre premierul Mihai Tudose și ministrul de Interne Carmen Dan, protejata lui Liviu Dragnea. 


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, că dacă partidul îi va cere să demisioneze va face acest lucru. Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a limitat la a spune, la sosirea la sediul PSD că în ședința CEx el va vota, ca de obicei, cu partidul, scrie romaniatv.net



Premierul Mihai Tudose a anunțat în debutul ședinței CEx PSD că nu-și dă demisia din funcție, potrivit unor surse politice citate de România TV.


Carmen Dan:


"Dacă partidul îmi va cere, voi face asta", a spus Dan, întrebată de jurnaliști dacă va demisiona din funcția de ministru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7624 secunde