Edilul Nicolae Matei, scos de pe lista primarilor incompatibili

311
1
Edilul Nicolae Matei, scos de pe lista primarilor incompatibili - edilulnicolaemateiscosdepelistaa-1449413046.jpg

Articole de la același autor

Șeful administrației din Năvodari, Nicolae Matei, a fost scos de pe lista primarilor incompatibili, după ce Agenția Națională pentru Integritate și-a revizuit poziția față de primarul de la malul mării. Raportul de evaluare întocmit în cazul edilului de Năvodari a clasat cele două cauze, de avere și conflict de interese, pentru care era cercetat edilul de Năvodari.

Raportul de evaluare finalizat de ANI infirmă acuzațiile potrivit cărora edilul Nicolae Matei ar fi fost incompatibil cu funcția pentru care a fost ales de cetățeni în două mandate consecutive.

"Conform situației modificărilor patrimoniale intervenite în averea acestuia, la data cumpărării bunului declarat în vederea impozitării, dispunea de suma necesară efectuării acestei cheltuieli", este concluzia inspectorilor de integritate privitoare la cauza de avere.

Inspectorii i-au verificat edilului veniturile realizate în perioada fiscală 2008 - 2012 și au ajuns la concluzia că primarul a declarat corect valorile pentru impozitare. În plus, tot în raportul ANI se arată că Primăria Orașului Năvodari, reprezentată de Nicolae Matei, nu a încheiat contracte cu societățile comerciale la care edilul deține funcții sau calități comerciale și menționează că "a respectat dispozițiile legale privind conflictul de interese aplicat primarilor".

În baza concluziilor formulate, potrivit LTV, inspectorii ANI au dispus clasarea lucrării. 

Comentează știrea

navodarean
7 decembrie 2015
curat ca lacrima

Ce spune PSD-ul ? Matei puscariasul va cere probabil si daune si va candida din nou la primaria Navodari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde