Edilul Decebal Făgădău, prezent la seminarul privind strategiile de urbanizare

317
4
Edilul Decebal Făgădău, prezent  la seminarul  privind strategiile  de urbanizare - decebalfagadau1-1507736491.jpg
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, participă, astăzi, începând cu ora 11.00, la deschiderea oficială, precum și la lucrările seminarului de politici publice – "Constanța Aspen City Lab".

"Aspen City Lab" este un program amplu, care urmărește atât aplicarea conceptului de planificare urbană prin strategii de urbanizare, infrastructură, transport sigur și sustenabil, eficiență energetică și acces la locuințe accesibile, cât și oportunitățile de investiții în aceste domenii.

Seminarul "Constanța Aspen City Lab" va fi centrat pe cele trei motoare principale de creștere economică în regiune - energie, domeniul maritim și portuar, turism -, cu scopul formării unei comunități locale de aproximativ 25 - 30 de lideri din sectorul public, privat, al societății civile și mediului academic, în vederea transformării municipiului Constanța și a zonei adiacente în principalul polarizator economic din regiunea Mării Negre.

La eveniment și-au anunțat participarea: președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, rectorul Universității "Ovidius", Sorin Rugină, directorul general al C.C.I.N.A. Constanța, Dănuț Jugănaru, oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice constănțene, precum și ai mediului universitar.

"Constanța Aspen City Lab" este organizat de Universitatea "Ovidius", în parteneriat cu Primăria, și este găzduit de Sala Senatului (A01), etaj 1, Campus, Corp A, Aleea Universității nr. 1.

Comentează știrea

DODO
12 octombrie 2017
asta-i politica ?

Cuget liber are lipsa crasa de jurnalisti pe politica cei de acum sint INCOMPETENTI si asta se vede din subiectele anoste alese In plina fierbere politica vorbim de ce viseaza Fagadau si nu se pomeneste despre confiscarea ieri a Curtii de conturi de catre PSD , institutie care tinea in friu jaful banului public asta doar un exemplu Nimeni de la ziar nu urmareste ce fac guvernantii ? nu am pretentii sa analizati politic ca-i greu dar macar sa pomeniti asemenea evenimente ,,Tara piere si baba se piaptana ,,asa sinteti

Liviu Burebista
12 octombrie 2017
Lab , vine cumva de la laba de urs

"Seminarul privind strategiile de urbanizare". Si cum se procedeaza? Lasand in paragina Cazinoul , Hotelul Palas, Comandamentul Marinei (cel in fata caria se oficiaza Ziua Marinei) si aproape toata zona peninsulara. Un titlu foarte pompos si in limba engleza, ( Constanta Aspen City Lab) ca daca sar fi spus in romaneste , nu ar mai fi sunat asa de sofisticat. La astia le-ar trebui cateva greble ca sa-si aduca aminte de limba romana.

POPA
12 octombrie 2017
TANDA

Cand trageti canalizare, iluminat public si asfalatati strada Smaraldului din orasul Constanta?

constanten(ca)
18 octombrie 2017
urgenta

"Aspen City Lab" este un program amplu, care urmărește atât aplicarea conceptului de planificare urbană prin strategii de urbanizare, infrastructură, transport sigur și sustenabil, eficiență energetică și acces la locuințe accesibile, cât și oportunitățile de investiții în aceste domenii." Daca se continua in acest mod fara a se mai lua vreo masura cu privirie referitoare la aspectul jannic al cladirilor de blocuri existente si anume un plan pus bine la punt de renovari obligatorii + eventuale subventii si /ori ajutoare financiare -rembursabile, acolo unde este cazul, cladirile blocurilor existente in orasul Constanta se vor demola.. priviti cum arata: jalnic!!!!! nu doar partile exterioare cat si cele interioare, respectiv; casa scarilor; incl. insalatiii aferente si /din subsoluri , acoperis... etc..DECI PRIMARIA CONSTANTEI LUATI MASURILE NECESARE IN ACEASTA PRIVIINTA PANA NU ESTE PREA TARZIU SI VOR AJUNGE CONSTANTENII IN STRADA DIN CAUZA FAPTULUI CA LOCUINTELE LOR SE DARAMA EFECTIV PENTRU CA NU S-AU MAI LUAT MASURI DE RENOVARI/VERIFICARETECHNICA .. IN CELE MAI MULTE CAZURI DIN CAUZA LIPSEI DE FONDURI SI PENTRU CA NIMENI DIN CADRUL PRIMARIE NU SE IMPLICA PTR CA VEZI DOAMNE SUNT LOCUINTE PROPRIETATE!!! DA ESTE ADEVARAT INSA ACESTE PROPRIETATI SE AFLA PE TERITORUL CONSTANTEI DECI : LUATI MASURILE NECESARE PANA NU ESTE PREA TARZIU!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5104 secunde