€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Edilul Decebal Făgădău, întâlnire cu administratorii asociațiilor de proprietari

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, alături de o echipă formată din reprezentanți ai tuturor regiilor și direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, au participat, recent, la o întâlnire de lucru cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța. 
Temele dezbătute au vizat creșterea gradului de siguranță în orașul nostru și  întărirea relației dintre municipalitate și asociațiile de proprietari.


„Rolul nostru este să întărim structurile asociative, să propunem soluții pe care dumneavoastră să le dezbateți cu locatarii și împreună să le implementăm. În privința sistemului de siguranță al orașului, avem un acord de parteneriat cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și un studiu de fezabilitate în acord cu toate structurile care se ocupă de securitatea municipiului. Sunt vizate intersecțiile mari, zona perimetrală școlilor, cimitirelor, zonele care delimitează orașul de plajă“, le-a transmis celor prezenți primarul Decebal Făgădău.


La întâlnirea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor au participat și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Marius Ghiță și Ciprian Sobaru, precum și reprezentanți ai unei companii de comunicații.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8211 secunde