Mai multe ştiri online:

Edilul Cristian Radu: „Administrația de acum 15-20 de ani a vândut, haotic, terenurile din Mangalia“

Ştire online publicată Marţi, 29 Ianuarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Consiliul Local Mangalia a aprobat, la ultima ședință ordinară, documentațiile tehnice pentru sistematizarea pe verticală a zonelor II și III din localitate.

„De câțiva ani, lucrăm la documentațiile necesare pentru fiecare stradă, ceea ce presupune un volum mare de activitate, care nu se vede în teren. Dar fără aceste acte, nu putem atrage fonduri europene și guvernamentale, necesare modernizării orașului nostru. Când am început inventarierea străzilor, care nu aveau nici măcar cadastru și intabulare, am constatat cu stupoare, că în Mangalia există drumuri private, deși acestea ar fi trebuit să aparțină domeniului public. Administrația locală de acum 15-20 de ani a vândut, haotic, terenurile din oraș și stațiuni, străzi, alei și chiar trotuare. Cu toate acestea, banii încasați din acele vânzări nu s-au văzut în dezvoltarea orașului și stațiunilor, dat fiind că au fost terenuri extrem de valoroase, multe chiar pe malul mării“, a explicat edilul Mangaliei.

El a mai spus că, în prezent, s-a reușit intabularea tuturor străzilor cuprinse în proiectele de modernizare, lucrările urmând să înceapă după finalizarea procedurilor legale de licitație. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7884 secunde