Ecaterina Andronescu acuză că unii primari au plătit drumul protestatarilor spre București

459
4
Ecaterina Andronescu acuză că unii primari au plătit drumul protestatarilor spre București - ecaterinaandronescu-1516525585.jpg

Articole recomandate

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu spune că are informații care arată că unii primari din țară ar fi plătit transportul protestatarilor care au venit sâmbătă să manifesteze la București.


"Pot să vă transmit și dumneavoastră ca să vedeți mesajele care spun că unii primari - și vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman - au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieșit în stradă", a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24. 
"Dacă oamenii ies pentru că sunt nemulțumiți este dreptul lor constituțional și trebuie să-l respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o țară neguvernabilă, atunci atunci trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acest lucru", a adăugat vicepreședintele PSD.


Ecaterina Andronescu este de părere că protestele transmit ideea de instabilitate, ceea ce nu este în beneficiul țării. Liderul PSD apreciază că protestatarii cântă "Noi suntem români", însă crede că "toți avem obligația să respectăm imaginea țării" și "să nu dăm senzația că suntem o țară neguvernabilă".


"Dacă aceste demonstrații acreditează ideea că în România este instabilitate, că România este o țară neguvernabilă, toată lumea pierde. Nimeni nu are nimic de câștigat și cred că niciun român - și i-am auzit cântând frumos "Noi suntem români" - niciun român nu se poate bucura de o imagine nefericită care pleacă din țară spre afară. Și cred că toți avem obligația să respectăm și imaginea țării și să nu dăm senzația că suntem o țară neguvernabilă. 
În niciun caz nu este o imagine pozitivă la adresa României și cred că de această imagine, dacă ea se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut", a spus la Digi24 Ecaterina Andronescu.


Comentează știrea

Ptiu....ptiu...!
21 ianuarie 2018
Sa nu fie dă diochi !

Ce le știe ea pă tăti........Le stie ca doar e membră pesede .

MIHAI
21 ianuarie 2018
ECATERINO, VIDEAS MORTAS

Subiectul comentariului este titlul " in latina " a unei cunoscute melodii de mult uitate. Muiere parsiva, dna academician, doctor inginer, este multilateral dezvoltata. fara a reusi pana acuma sa se ridice la inaltimea raposatei academiciene care a crescut-o. Poate fi vazuta zilnic la toate posturile TV unde insira aceleasi banalitati de sorginte pesedista, zambind perfid si aruncand priviri dispretuitoare celor care participa ca si ea la talciocuri, si care-si permit sa critice pesedeul. Rector pe viata al Politehnicii bucurestene, sefa Consiliilor rectorilor, poate fi considerata mamaica invatamantului romanesc. Datorita genialelor ei idei si reforme in invatamant, si-a atras porecla de Abramburica, Prin tot ce face, dar mai ales prin ce nu face, ea ramane produsul lui Ion Iliescu cel sarac si cinstit care a permis hotilor din partid sa devina bogati si penali, Abramburica putandu-se mandri cu bacalaureatul fara frontiere si studii universitare fara bacalaureat. Mai are si performanta sportiva reusind sa scape de acuzatia de plagiat. Sensibila ca mimosa pudica, nu admite ca alte organizatii sa plateasca autocarele care transporta protestatarii la Bucuresti. Dupa cum s-a dovedit recent, ca si in alte ocazii, pesedistii din provincie s-au deplasat la Bucuresti pe jos sau cu bicicleta. Pe langa perlele atarnate de gat, dna Ecaterina emite si perle verbale. Dam ca exemplu expresia : " daca cineva vrea sa arate ca Romania este o tara neguvernabila, atunci trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru acest lucru ". Am mai putea cita si alte perle, dar sila ne impiedica. Pana si o muncitoare de la salubritate ar fi formulat mai bine tampeniile debitate de Androida. Este evident ca spera sa fie numita iar in functia de ministru la Invatamant, ceea ce nu ne-ar mira. doctor

Alex
21 ianuarie 2018
PCR

Da asa e, are dreptate, unii primari PSD.!!!

Sindbad
21 ianuarie 2018
Nu e clar?

Soroș a plătit toată afacerea. Băh, credeți că toată lumea e pune botul la vrăjeli pesediste? Nici prostimea de v-a votat nu crede. Sau or crede?

Pagina a fost generata in 0.8398 secunde