Dușa: Aștept să vedem dacă președintele va fi de acord cu nominalizarea mea

152
2
Dușa: Aștept să vedem dacă președintele va fi de acord cu nominalizarea mea - mirceadusa-1446645896.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a declarat, în urmă cu puâin timp, că așteaptă să vadă dacă președintele Klaus Iohannis va fi de acord cu nominalizarea sa ca premier interimar, afirmând că un prim-ministru interimar gestionează doar problemele curente ale Guvernului, până la desemnarea unui nou Cabinet.

"Am avut în cursul acestei dimineți o discuție cu președintele partidului, cu domnul Dragnea, și cu prim-ministrul legat de desemnarea ca premier interimar. Să vedem dacă domnul președinte va accepta acest lucru. Un premier interimar gestionează doar problemele curente ale Guvernului, până la desemnarea unui nou Guvern. Deocamdată aștept să vedem dacă și domnul președinte va fi de acord cu această nominalizare", a spus Dușa, la Parlament, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

@@@
5 noiembrie 2015
Publicati CV.ul

Cu ce s-a afirmat acest om ? Ce merite deosebite are ?

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Gabriel Oprea nu mai vrea la guvernare
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ministrul Mircea Dușa, premier interimar
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : OFICIAL/ PNL cere alegeri anticipate
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PNL ar vrea alegeri anticipate
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : UNPR: Susținem împreună cu Coaliția
Pagina a fost generata in 1.2 secunde