După ce a fost în cârje la DNA, Ponta cere asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități în instituții

86
După ce a fost în cârje la DNA, Ponta cere asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități în instituții - victorpontadna-1436868551.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni seară, că a cerut ministrului Rovana Plumb un raport privind asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități în instituțiile publice, demersul fiind inițiat după ce acesta a urcat scările de la DNA folosindu-se de cârje, potrivit Agerpres..

"Aici vreau să fac o scurtă paranteză pentru că este un autoreproș, nu este un reproș la adresa celor de la DNA. Nu doar clădirea DNA, că sunt convins că există și alte instituții publice în România care nu au ce prevede legea, și anume un mod în care persoanele cu adevărat cu dizabilități (...) să poată să intre în acele clădiri, în acele instituții, și m-am simțit foarte vinovat astăzi (...) și miercuri am rugat-o pe doamna ministru Plumb să încercăm să facem un control, un raport să vedem unde mai sunt asemenea clădiri pentru că oamenii chiar au nevoie să intre la aeroport, la teatru. Din păcate, nu respectăm standardele", a afirmat Ponta la o emisiune TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.542 secunde