Dumnezeii infractorilor

1192
6
Dumnezeii infractorilor - 1-1484831543.jpg

Articole de la același autor

Porțile pușcăriei să se deschidă! Căci cel dintâi fiu al țării este un infractor. Corupții să fie iertați de orice greșeală, cu voia sau fără de voia lor. Căci nu au furat țara doar pentru ei, ci și pentru cei de deasupra lor. Criminalii să vadă lumina soarelui, căci nu e crimă mai mare decât să-ți ucizi țara!


Graba cu care Dragnea și Tăriceanu vor să curețe pușcăriile este trădată de disperarea cu care cei doi și oamenii lor de încredere încearcă să scape de răspunderea legilor. Sacrifică o țară întreagă pentru ca o mână de-alde ei să iasă curați din temnițe sau să poate devaliza banii publici fără a mai da socoteală în fața procurorilor. Aburii motivației că închisorile ar fi prea aglomerate se risipesc imediat sub pătura fierbinte a intereselor de partid și de grup. Ăștia vor să-și scape pielea și îi bagă în față de "tractoristul" de la Justiție și marioneta de la Palatul Victoria. Doi pioni ce vor fi sacrificați de Dragnea fără nicio remușcare pe tabla de șah unde se joacă libertatea unora și parvenirea altora. Dragnea se vrea albit pentru a scăpa de coada penală ce îl trage în spate din avântul său de preamărire. Și, în eventualitatea unei noi condamnări, să nu tragă ponoasele prostiei de a nu fi încercat să răstignească legile penale după propriile interese. 


Uitați-vă la colecțiile de penali și infractori de pe listele parlamentare ale celor doi cruciați ca să vă faceți o impresie clară despre cine și în interesul cui se fac și se modifică legile acestei țări. Votul popular obținut de cei doi îi face să se creadă îndreptățiți în a masacra democrația și interesele țării după propriul plac. Dar trebuie pus un punct gros. A câștiga un scrutin electoral nu te înalță mai sus de legile și constituția propriei țări, nu te fac Zeu și nici nemuritor. A câștiga alegerile ar trebui să te oblige, să te împovăreze și să te responsabilizeze soarta a atâtor milioane de români. Ei au transformat voturile în cărți de credit, prin care să-și finanțeze trufia și fărădelegile, au transformat șansa de a conduce țara în șasa de a-și scăpa corupții și pe ei din ghearele legii.

Cel mai probabil vor reuși să-și ducă până la capăt planurile deoarece nu are cine și cum să-i încurce. Poporul român este prea înțepenit pe paginile de facebook sau în problemele vieții pentru a-l mai interesa că Dragnea, Ponta, Voiculescu sau Șova vor fi izbăiți de faptele penale. Încă o taxă tăiată și le vor fi iertate și uitate toate.



Comentează știrea

la puscarie
19 ianuarie 2017
sa ne mobilizam

Uitati ce ministru de justitie si-au pus infractorii ,o panarama si prost si din Caracal

Sindbad
20 ianuarie 2017
Liber la furturi

Văd ca tot mai apar specimene, pt. care zicala , A furat, dar să ne dea si nouă este axiomă. Zâmbesc pe sub mustață aprobând legiferarea hotiei, multi care au lucrat si lucreaza la stat, care si-au vandut viitorul nepotilor pt. un pumn de măruntiș. Nu au idee despre cine contribuie la buget, ei vor doar să li se dea. Dați drumul la hoți!

Emilian
20 ianuarie 2017
Macarie

Sunt de acord ca cetatenii sa aiba pareri diferite in privinta propunerii de amnistie a noului min al justitiei si fiecare are dreptul sa argumenteze ptr parerile emise. Ce nu inteleg este ca jurnalisti ca cel care a scris articolul sa aiba un ton instigator si anarhist si sa faca afirmatii jignitoare la adresa unei conduceri politice aleasa de popor prin vot democratic. Jurnalistii ar trebui sa fie primii care sa respecte principiile democratiei, ei sunt cei care informeaza poporul. Toata propaganda asta neosecurista, instigatoare si anarhista ar trebui sanctionata macar atunci cind este facuta de jurnalisti platiti. Cine ii plateste sa dezinformeze cetatenii, sa faca agitatie, sa instige la demonstratii - asta ar trebui sa se intrebe tori care citesc articole ca acesta.

MIHAI
21 ianuarie 2017
ZIARISTUL SI CITITORII

Continutul art.de fond este real si redactat pe intelesul tuturor celor care inteleg rostul presei si actiunea de combatere a fenomenelor devenite permanente in politicianismul romanesc . Asemenea articole sunt menite sa ne trezeasca din atitudinea de indiferenta sau de complicitate involuntara cu cei vizati . Nu au efect asupra analfabetilor politici , a rauvoitorilor pusi in slujba politicianistilor ticalositi . Avand in vedere nivelul coruptiei , demagogiei si incompetentei la care s-a ajuns in Romania , articolele de acest gen ar trebui sa apara zilnic , sa nu existe stire cu aspect politic fara sa fie comentata in spiritul acestui articol de fond . In zilele in care traim , orice manifestare de ingaduinta fata de ticalosiile politicianistilor ne va lovi mai devreme sau mai tarziu sub o forma sau alta . Din atitudinea multor asa zisi oameni politici ( de multi cetateni nici nu mai vorbim ) vedem cu regret si tristete ca n-au citit o carte social-politica in viata lor . Ar intra in istorie o actiune in Parlament in care " alesii neamului " sa fie obligati sa dea la intrarea in Parlament , o lucrare scrisa cu tema : ce stiti despre ( citez la intamplare ) Hayek , Hermet ,Huther , Mosca , Pareto , Duke , Hallowel , Popper , sau despre marii nostri publicisti Kogalniceanu , Delavrancea , Arghezi si altii , in frunte cu genialul Eminescu . Desigur , sunt si ziaristi , care se lasa cumparati si fac jocul anumitor personaje sau partide . Pana si un simplu titlu de ziar poate induce cititorului neavizat o idee gresita . De ex. a aparut stirea cu titlul " Dragnea si premierul merg la investirea lui Trump , Johanis nu " . Ziaristii de buna credinta au scris ca cei doi merg in SUA ca personae particulare , in timp ce presedintii de state nu participa . Efectul unui astfel de titlu este usor de intuit . Personal consider ca ziaristul nu trebuie sa intre in dialog cu cititorul care foloseste un limbaj neadecvat . Pe tema unor astfel de cititori se pot scrie nenumarate articole de fond , dar ele nu-i vor schimba pe cei in cauza . Nici invataturile din Biblie nu-i poater convinge pe unii sa fie mai buni . Pe cocosati numai mormantul ii indreapta . Merita sa-l citam pe Delavrancea care a caracterizat perfect rolul publicistului (ziaristului ) : " Publicistul ....poarta in spinare o cruce grea , sub care de multe ori cade , victima eroismului sau ....Vor fi gresind unii , acesti sodati ai condeiului ,, dar greselile lor sunt cauzate de pasiuni profunde si de aspiratii nobile catre un ideal pe care in fiecare zi doresc sa si-l apropie si in fiecare ziil vad departandu-se ".

Sara
22 ianuarie 2017
Nu gratierii

De 3 ori mi-au calcat proprietatea hotii, politia spune ca eu sunt de vina ca nu pazesc casa! Nu am nici o speranta ca voi recupera paguba de c-ca 5000 lei, dar sper ca hotii macar sa fie urmariti si dusi la inchisoare! Altfel ne rad in nas si se simt indreptatiti sa fure, vezi doamne ca nu au ce manca! Acum e iarna , cei gratiati acum vor iesi din inchisoare ,fara servici,fara venituri! La inchisoare au toate conditiile ! Cei care se plang ca e rau la inchisoare sunt politicienii care au vile si bani ! E clar ca nu le pasa deloc de asa zisi hoti marunti! Ei ,politicienii nu umbla pe strada,au masini, pazitori si nu le e frica de hoti.Si politicienii daca fura ,locul lor e la inchisoare!

Răspuns la: Macarie
Adăugat de : Emilian, 20 ianuarie 2017
Sunt de acord ca cetatenii sa aiba pareri diferite in privinta propunerii de amnistie a noului min al justitiei si fiecare are dreptul sa argumenteze...
cetatean
23 ianuarie 2017
cancerul rosu

Indiferent cate golanii comuniste va face Dragnea nu cred ca va scapa de puscarie,cred in justitie iar cei care sunt infractori vor plati

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Marea "ieșeală" a PSD!
Pagina a fost generata in 0.5375 secunde