€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Dumitru Jeacă, învestit prefect al județului Constanța. "Voi veni în sprijinul primarilor"

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
În cursul zilei de vineri, începând cu ora 13, în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de numire în funcția de prefect al județului Constanța a fostului subprefect Dumitru Jeacă. 


În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și șefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.


„Din noua poziție de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în programul de guvernare și voi depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul primarilor și implicit al locuitorilor din județul Constanța. Mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată și îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să pot spune că am putut contribui la schimbarea în bine a administrației locale”, a declarat noul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă.


Ulterior, el a mai transmis un mesaj, de data aceasta pe pagina sa de socializare de pe Facebook. 


„Atunci când în viață îți apar oportunități, este esențial să le accepți și să îți dai interesul pentru a le valorifica la maximum. Pentru mine, numirea în funcția de prefect al județului Constanța este un moment extrem de important, iar faptele vor fi cele care mă vor recomanda în viața profesională. Mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea lor și garantez că mă voi ridica la nivelul așteptărilor! Îmi doresc să fiu un real suport pentru dezvoltarea județului Constanța și sunt conștient de uriașa responsabilitate pe care mi-am asumat-o”, a transmis Dumitru Jeacă, pe Facebook.


Reamintim că postul de prefect a rămas vacant de la începutul lunii iulie, atunci când prefectul Ioan Albu a demisionat pe motiv că dorește să se ocupe mai mult de afacerile familiei. 


Dumitru Jeacă are 43 de ani, este căsătorit și, anul trecut, a fost numit subprefect al județului Constanța. Anterior, el a lucrat la Compania Națională Loteria Română, ca manager pe zona Constanța. 


Jeacă a studiat, în perioada 1995 - 1999, la Academia Națională de Informații, Facultatea de Psiho-Sociologie, unde a obținut diploma de licență în domeniul Socio-Psiho-Pedagogie și brevetul de ofițer de informații. Ulterior, a urmat un master de Legislație Maritimă la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea de Navigație și Transport Naval. Totodată, acesta mai are o diplomă de licență în Științe Economice și un master în contabilitate expertiză și audit.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8273 secunde