Dumitru Jeacă, învestit prefect al județului Constanța. "Voi veni în sprijinul primarilor"

981

Articole de la același autor

În cursul zilei de vineri, începând cu ora 13, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de numire în funcția de prefect al județului Constanța a fostului subprefect Dumitru Jeacă. 


În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și șefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.


"Din noua poziție de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în programul de guvernare și voi depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul primarilor și implicit al locuitorilor din județul Constanța. Mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată și îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să pot spune că am putut contribui la schimbarea în bine a administrației locale", a declarat noul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă.


Ulterior, el a mai transmis un mesaj, de data aceasta pe pagina sa de socializare de pe Facebook. 


"Atunci când în viață îți apar oportunități, este esențial să le accepți și să îți dai interesul pentru a le valorifica la maximum. Pentru mine, numirea în funcția de prefect al județului Constanța este un moment extrem de important, iar faptele vor fi cele care mă vor recomanda în viața profesională. Mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea lor și garantez că mă voi ridica la nivelul așteptărilor! Îmi doresc să fiu un real suport pentru dezvoltarea județului Constanța și sunt conștient de uriașa responsabilitate pe care mi-am asumat-o", a transmis Dumitru Jeacă, pe Facebook.


Reamintim că postul de prefect a rămas vacant de la începutul lunii iulie, atunci când prefectul Ioan Albu a demisionat pe motiv că dorește să se ocupe mai mult de afacerile familiei. 


Dumitru Jeacă are 43 de ani, este căsătorit și, anul trecut, a fost numit subprefect al județului Constanța. Anterior, el a lucrat la Compania Națională Loteria Română, ca manager pe zona Constanța. 


Jeacă a studiat, în perioada 1995 - 1999, la Academia Națională de Informații, Facultatea de Psiho-Sociologie, unde a obținut diploma de licență în domeniul Socio-Psiho-Pedagogie și brevetul de ofițer de informații. Ulterior, a urmat un master de Legislație Maritimă la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea de Navigație și Transport Naval. Totodată, acesta mai are o diplomă de licență în Științe Economice și un master în contabilitate expertiză și audit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde